Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Φθιώτιδα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη τα σχολεία

 

Η κακοκαιρία Barbara που συνεχίζει την επέλασή της και στην περιοχή της Φθιώτιδας με τα φαινόμενα να είναι σε κάποιες περιοχές έντονα ενώ σε άλλες παρουσιάζουν ύφεση.  Κατά συνέπεια, οι Δήμοι της Φθιώτιδας εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Λαμιέων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023:

Με σχετικές αποφάσεις  του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία και αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε για την Τετάρτη 8η Φεβρουαρίου 2023:

(α) η διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης  του Δήμου Λαμιέων,

(β) ώρα 9.00  η  έναρξη λειτουργίας όλων των λοιπών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων [πλην της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης] καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων.

Οι ανωτέρω αποφάσεις εκδόθηκαν, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, κ. Βιργινίας Στεργίου, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών βαθμίδων στην Δ.Ε. Εχιναίων και Δ.Ε. Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας για την Τετάρτη 08-02-2023 και την Πέμπτη 09-02-2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή.

Επιπλέον αποφασίζεται η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων την Τετάρτη 8-02-2023 και την Πέμπτη 9-02-2023 στις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Στυλίδας, με ώρα προσέλευσης 9:00΄, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Στυλίδας θα λειτουργήσει κανονικά.

Επικαιροποίηση της ανακοίνωσης στις 8.25 το πρωί της Τετάρτης 8/2

Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, κ. Βιργινίας Στεργίου, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία και των σχολικών βαθμίδων της Δ.Ε. Στυλίδας για σήμερα Τετάρτη 8-02-2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή.

 

Κλειστά την Τετάρτη (8/2) τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία), τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), αλλά και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, για την ασφάλεια των μαθητών.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

 

Απόφαση Δημάρχου Λοκρών για λειτουργία σχολικών και λοιπών δομών του Δήμου

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ