Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025

Μέχρι την Λαμία ακούστηκαν τα γέλια – Δείτε τι έγινε στην παράσταση “Γαμπροί για Πούλημα”

“Έπεσε” η σκηνή του θεάτρου στη “Χώρα” από τα γέλια των δεκάδων θεατών που συνέρρευσαν για δουν μια από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες της χρονιάς.   

Μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι «Γαμπροί για πούλημα» των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα χαρίζοντας στιγμές απίστευτου γέλιου.

Ένας από τους πρώτους σταθμούς της καλοκαιρινής τους περιοδείας στη επαρχεία ήταν ο “Τόπος Τεχνών Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης.

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί χθες βράδυ απόλαυσαν μια γνήσια, καυστική, ξεκαρδιστική κωμωδία, με θέμα αδήριτα πολιτικό. Ήρωες που έχουν προτερήματα κι ελαττώματα, και συμπεριφορές που αντανακλούν αυτές της εκάστοτε πολιτικής τους ηγεσίας.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε πάνω, ούτε κάτω λοιπόν, «ο εχθρός είναι μέσα μας (όπως λένε οι ίδιοι οι συγγραφείς μας) και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και η λύση είναι μέσα μας»!

Για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Οίτης πατήστε ΕΔΩ!

gamproi-1 gamproi-2 gamproi-3 gamproi-4 gamproi-5 gamproi-6 gamproi-7 gamproi-8 gamproi-9 gamproi-10

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ