Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2025
Αρχική Τοπικά Εκδηλώσεις Γέμισε η Λαμία με Vespes! Πανελλήνια Συνάντηση – (Φωτογραφίες)

Γέμισε η Λαμία με Vespes! Πανελλήνια Συνάντηση – (Φωτογραφίες)

0
Γέμισε η Λαμία με Vespes! Πανελλήνια Συνάντηση – (Φωτογραφίες)

Από το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2017, τα Λουτρά Υπάτης έχουν γεμίσει με πολύχρωμες Vespes!Η Πανελλήνια συνάντηση Vespa Club ξεκίνησε!

Με έδρα τον Tόπο Tεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης, πάνω από 250 βεσπάδες από Κύπρο, Αθήνα, Αρτα, Κεφαλλονιά, Βόλο, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Κρήτη έχουν φτάσει στα μέρη μας και το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου κατέκλυσαν τη Λαμία με την Bεσποβόλτα τους στο κέντρο της πόλης!

Σήμερα το βράδυ θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτική τους πίτα στον Τόπο Τεχνών Χώρα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει live από του ΙMAM BAILDI.Για όσους δεν είναι μέλη του Vespa Club θα υπάρχει είσοδος 10 ευρώ για τη συναυλία.

Το MAG24 πήρε τη βέσπα του και ακολουθεί σε όλες τις εκδηλώσεις…μείνετε εδώ για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από όλες τις δράσεις αυτού του τριημέρου.

vespa-1 vespa-2 vespa-3 vespa-4 vespa-5 vespa-6 vespa-7 vespa-8 vespa-9 vespa-10 vespa-11 vespa-12 vespa-13 vespa-14 vespa-15 vespa-16 vespa-19 vespa-21 vespa-22 vespa-23 vespa-24 vespa-25 vespa-26 vespa-28 vespa-29

vespa-40

vespa-30 vespa-31 vespa-32 vespa-33 vespa-34 vespa-35 vespa-36 vespa-37 vespa-38 vespa-39

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.