Αρχική Εκπαίδευση ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Η δεύτερη ξένη γλώσσα «ΠΡΟΤΥΠΟ» εφόδιο.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Η δεύτερη ξένη γλώσσα «ΠΡΟΤΥΠΟ» εφόδιο.

Βάζω τα Γερμανικά στη Ζωή και στο Βιογραφικό.

Επικοινωνία
Η Γερμανική γλώσσα ομιλείται από 130 εκατομμύρια ανθρώπους στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λίχτενσταϊν, το Λουξεμβούργο, σε τμήματα του Βελγίου, της Νότιας Ιταλίας και της Δυτικής Γαλλίας.
Οικονομία
Τα Γερμανικά αποτελούν γλώσσα-κλειδί για εργασία στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. Οι χώρες στις οποίες ομιλείται η γλώσσα, καθώς και οι αναπτυσσόμενες βαλκανικές χώρες είναι εκείνες που απορροφούν αντίστοιχα τους περισσότερους Έλληνες που ψάχνουν στο εξωτερικό για εργασία, και τα παραρτήματα των περισσότερων βιομηχανιών.
Πολιτισμός
Στη Γερμανική γλώσσα έγραφαν ο Γκαίτε, ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν, ο Φρόιντ, ο Αϊνστάιν και αμέτρητοι ακόμα καλλιτέχνες και επιστήμονες. Το 10% της παγκόσμιας βιβλιογραφίας έχει μεταφραστεί στα Γερμανικά.
Σπουδές
Το παλαιότερο πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1386 στη Χαϊδελβέργη. H Γερμανία απαριθμεί περισσότερα από 390 κρατικά ή επίσημα αναγνωρισμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα πανεπιστήμια αυτά βρίσκονται σε 170 σημεία της γερμανικής επικράτειας και προσφέρουν μεγάλο εύρος προγραμμάτων σπουδών και έρευνας. Συνολικά υπάρχουν σήμερα πάνω από 16.000 προγράμματα σπουδών, εκ των οποίων 1.500 είναι αγγλόφωνα και μεγάλος αριθμός σχολών (π.χ. 35 σχολές Ιατρικής, 50 Ψυχολογίας, 39 Νομικής, 19 Αρχιτεκτονικής και 30 Μηχανολόγων Μηχανικών μόνο σε ΑΕΙ). Ως φοιτητής θα απολαμβάνεις το χαμηλό κόστος ζωής, το δυναμικό περιβάλλον σπουδών και τις ανεξάντλητες προοπτικές στη γερμανική αγορά εργασίας.
Το Πρότυπο Εκπαιδευτήριο ως αναγνωρισμένος συνεργάτης του Goethe-Institut και του ÖSD Griechenland προωθεί και προάγει τη Γερμανική Γλώσσα και Πολιτισμό στην πόλη της Λαμίας,προσφέροντας:
– Ολιγομελή τμήματα
– Εξετάσεις όλων των επιπέδων, όλων των φορέων
– Άρτια καταρτισμένους Εκπαιδευτικούς
Υπεύθυνος Γερμανικών Σπουδών
Σωκράτους Νίκος
Απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας Α.Π.Θ. – MA Educational Leadership UCL (University College London)
Πρότυπο Εκπαιδευτήριο
Αρκαδίου 4-6, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231021969
Facebook/Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.