Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Γιάννης Οικονόμου στο Ράλλυ Ακρόπολις: «Η Ελλάδα και Φθιώτιδα και πάλι στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού»

Το Ράλλυ Ακρόπολις, η εμβληματική διοργάνωση του WRC, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου παρέστη στην τελετή έναρξης, στην Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης (09/09).

 

Η επιστροφή της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί θεσμό για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμβάλλει στην επανατοποθέτηση της χώρας μας στον παγκόσμιο χάρτη του WRC, αλλά και στην προβολή της σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο.

 

Ο  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, συμμετείχε στην τελετή έναρξης, η οποία διοργανώθηκε με επιτυχία, παρουσία κόσμου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

 

Στην τελετή, στην οποία παρέστη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Αυγενάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της FIFA Ζαν Τοντ, μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Το Ράλλυ Ακρόπολις έχει βαρύνουσα σημασία και για τη Φθιώτιδα. Άλλωστε, πολλές από τις διαδρομές του διασχίζουν το νομό.

 

Στην εκδήλωση βρέθηκε τόσο ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, όσο και η Δήμαρχος Αμφίκλειας, Σούλα Στιβακτή.

 

«Η Ελλάδα, αλλά και ειδικά ο νομός Φθιώτιδας, επανατοποθετούνται στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι στη θέση που της αξίζει με μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό. Η άρτια διεξαγωγή της αποτελεί οδηγό για όλα τα μεγάλα γεγονότα», υποστήριξε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ