Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Grammy 2024: Ο Τζον Μπον Τζόβι και η Έιμι Γκραντ θα ανακοινώσουν τους υποψήφιους

Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy 2024 θα ανακοινωθούν σε ειδική livestream εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών σταρ της μουσικής βιομηχανίας στις 10 Νοεμβρίου.

Η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ και το CBS ανέφεραν σε δελτίο Τύπου ότι οι υποψήφιοι των Grammy θα ανακοινωθούν στις 10 Νοεμβρίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. μαζί με τους τραγουδιστές Τζον Μπον Τζόβι, Έιμι Γκραντ, Σαμάρα Τζόι, τον Τζεφ Τουίντι των Wilco και τη μουσική παραγωγό Σέριλ Παβέλσκι, μεταξύ άλλων, θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες στις γενικές και επιλεγμένες κατηγορίες.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο live.Grammy.com και στο YouTube και με βίντεο στις ίδιες πλατφόρμες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από CBS.

Τα Βραβεία Grammy απονέμονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία, η οποία έχει αποστολή να αναγνωρίζει την αριστεία στις τέχνες και τις επιστήμες της ηχογράφησης, να προωθεί την ευημερία της μουσικής κοινότητας και να διασφαλίζει ότι η μουσική παραμένει ανεξίτηλο συστατικό του πολιτισμού.

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ