Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Γυναίκα διαιτητής καταγγέλλει ότι τη χτύπησε τερματοφύλακας σε αγώνα τοπικού

Επεισοδιακός ήταν η αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα Χανιών στην Κρήτη μεταξύ των Νέων Μινώταυρου με τον Κρητικό Αστέρα, καθώς μετά το τέλος αυτού η διαιτητής της αναμέτρησης κατήγγειλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ότι την χτύπησε.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Βράγκου έδειξε κόκκινη στον κίπερ του Κρητικού Αστέρα και όπως η ίδια τονίζει αυτός  τη χτύπησε στο στόμα, τη στιγμή που ήταν έτοιμη να σφυρίξει τη λήξη.

Η ρέφερι θα κινηθεί νομικά για το συγκεκριμένο περιστατικό με την ομάδα που ανήκει ο παίκτης να βγάζει ανακοίνωση και να αναφέρει ότι ουδέποτε έγινε το περιστατικό και ότι η διαμάχη περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρητικού Αστέρα

Το ΔΣ της ομάδας του Κρητικού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει σχετικά με το συμβάν στο τέλος του αγώνα μεταξύ του τερματοφύλακα της ομάδας και της διαιτητού ότι ουδέποτε υπήρξε σωματική επαφή αλλά περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο.

Επίσης μετά την αρχική έντονη διαμαρτυρία (λανθασμένη) του ποδοσφαιριστή μας εξαπολυθήκαν ύβρεις εκατέρωθεν από τους παραπάνω εμπλεκομένους.

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή σωματικής βίας εντός και εκτός γηπέδων και σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν η πρώτη που θα το κατέκρινε».


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ