Αρχική Πολιτική H Βασιλική-Ελένη Αρβανίτη (Βαλιάνα) υποψήφια με τον Θύμιο Παπαευθυμίου «Για μια...

H Βασιλική-Ελένη Αρβανίτη (Βαλιάνα) υποψήφια με τον Θύμιο Παπαευθυμίου «Για μια ισχυρή Δυτική Φθιώτιδα»

H Βασιλική-Ελένη Αρβανίτη (Βαλιάνα) του Παναγιώτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Μακρακώμης με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία» του Θύμιου Παπαευθυμίου

Ονομάζομαι Αρβανίτη Βασιλική Ελένη(Βαλιάνα). Μεγάλωσα στη Λαμία, με καταγωγή από τον Άγιο Σώστη Φθιώτιδας. Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα το 2015. Το 2016 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ με τίτλο ‘’Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες/Δυσλεξία’’.
Είμαι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΚΠΑ από το 2017, αφότου ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα ‘’Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων’’ του ΕΚΠΑ.
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι, κυρίως, στο χώρο της Δημόσιας (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) Εκπαίδευσης τα τελευταία 4 χρόνια.
Προέρχομαι από οικογένεια με έντονη ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του κ. Θύμιου Παπαευθυμίου, ενός ανθρώπου που εκτιμώ και ο οποίος αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς θεωρώ πως η συνεργασία των έμπειρων αυτοδιοικητικών με νέα άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, μπορεί να φέρει ριζοσπαστικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό καθώς και στην απλή καθημερινότητα. Η επαγγελματική μου πορεία, μου έχει αποδείξει πως η αδιαφορία, η παραίτηση και ο συμβιβασμός απέναντι στα καθημερινά προβλήματα γεννούν συνήθως μεγαλύτερα προβλήματα. Επομένως, κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μονόδρομο η συνέργεια και η ανταλλαγή γνώσεων και προσωπικών εμπειριών ώστε να γίνει η Δυτική Φθιώτιδα ανταγωνιστική και σύγχρονη. Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας να συμβάλλω, μέσω των γνώσεών μου, εκτός των άλλων  στη μείωση κοινωνικών ζητημάτων που ταλαιπωρούν όλη την ελληνική κοινωνία στις μέρες μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.