Αρχική Ελλάδα Η 55χρονη Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο «σάρωσε» στις Πανελλήνιες συγκεντρώνοντας 19.055...

Η 55χρονη Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο «σάρωσε» στις Πανελλήνιες συγκεντρώνοντας 19.055 μόρια – Βίντεο

Η 55χρονη μητέρα Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο, η οποία έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις, θα γίνει φοιτήτρια, αφού με βάση τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, εισάγεται στην ίδια σχολή Οικονομικών, στην οποία είναι τελειόφοιτη και η κόρη της.

 

 

Δουλεύοντας μεθοδικά και με επιμονή, ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου εξέπληξε θετικά όλους με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, αφού με 19.055 μόρια βλέπει να ανοίγονται διάπλατα μπροστά της οι πόρτες των σχολών των ΑΕΙ που επιθυμεί.

Παρά τους πολλούς ρόλους και τις αυξημένες υποχρεώσεις που είχε, υπογραμμίζει πως όταν υπάρχει διάθεση για μάθηση, όλα είναι εφικτά και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

55χρονη μητέρα πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις μετά από μία δύσκολη χρονιά

Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της και το φιλικό της περιβάλλον, ενώ το έναυσμα για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις ήταν η διαδικασία που πέρασε η κόρη της, πριν κάποια χρόνια. Η καραντίνα λόγω κορονοϊού τη βοήθησε να επικεντρωθεί στο στόχο της, έχοντας τους καθηγητές της πολύτιμους αρωγούς.

«Τα όνειρα και τα “θέλω” κάθε ανθρώπου δεν έχουν ηλικία, ούτε η γνώση τελειώνει ποτέ. Καθώς εξελίσσεται η ζωή, εξελισσόμαστε κι εμείς και με καλή οργάνωση και πρόγραμμα μπορούμε να πετυχαίνουμε τα πάντα» ήταν το μήνυμά που έδωσε η Παναγιώτα Βασιλοπούλου.

 

ΠΗΓΗ alfavita.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.