Αρχική Πολιτική Η Ελένη Λεμονή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καμένων Βούρλων με τον Δημήτρη Τσώμο

Η Ελένη Λεμονή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καμένων Βούρλων με τον Δημήτρη Τσώμο

Η Ελένη Λεμονή είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καμένων Βούρλων με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ» του Δημήτρη Τσώμου

Ονομάζομαι Λεμονή Ελένη. Μεγάλωσα στα Καμένα Βούρλα.
Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, από όπου αποφοίτησα το 2013.
To 2013 συμμετείχα σε παγκόσμιο συνέδριο οικονομολόγων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Μια από τις ακαδημαϊκές εργασίες που είχα αναλάβει ως φοιτήτρια ήταν με θέμα : “Ανάλυση εισροών – εκροών στον νομό Φθιώτιδος’’, στο μάθημα ανάλυση εισροών- εκροών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Το 2013 επέστρεψα στα Καμένα Βούρλα και επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος ασφαλίσεων και επενδύσεων. Το επάγγελμά μας είναι ουσιαστικό για τον άνθρωπο και την κοινωνία.Το συνειδητοποίησα με την πρώτη καθοριστικής σημασίας αποζημίωση σε ασφαλισμένο μου.
Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του κ. Τσώμου, ενός ανθρώπου που εκτιμώ και αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ήρθε η ώρα να έχουμε έναν δήμαρχο, ο οποίος έχει το βλέμμα στραμμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα και ιδέες.
Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο και οφείλουμε να τον αναπτύξουμε.
Σε καιρούς που όλα απαξιώνονται, πιστεύω πως ήρθε η ώρα της νέας γενιάς να δηλώσει «παρών» και σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων να συμβάλει ενεργά στα τοπικά ζητήματα.
Είναι μονόδρομος η συνέργεια και η ανταλλαγή γνώσεων, ώστε να γίνει ο δήμος μας ανταγωνιστικός και σύγχρονος.
Σας καλώ να με στηρίξετε στην προσπάθεια μου αυτή, γιατί πιστεύω ότι δικαιούμαστε έναν καλύτερο τόπο, έναν καλύτερο Δήμο και ένα καλύτερο αύριο .
Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, να συμβάλω στην ανάπτυξη του δήμου μας έτσι ώστε να γίνει και πάλι ο τόπος μας πόλος έλξης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.