Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Η ΠΑΕ Κηφισιά καταγγέλλει με video τον Αχιλλέα Μπέο για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τεττέι

Ο Ανδρέας Τεττέι έκανε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση εναντίον του από ανθρώπους του Βόλου στον αγώνα της Κηφισιάς με τη θεσσαλική ομάδα για τη Super League και μια ημέρα αργότερα ο σύλλογος των βορείων προαστίων κατονόμασε τον Αχιλλέα Μπέο ως το άτομο που έκανε την εν λόγω επίθεση.

Η ΠΑΕ Κηφισιά με video που δημοσίευσε στα social media καταγγέλει ρατσιστική επίθεση του δημάρχου Βόλου και προέδρου της βολιώτικης ομάδας Αχιλλέα Μπέου. «Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Κηφισιά.

 

 

Η ανακοίνωση του Βόλου
Προηγουμένως, η ΠΑΕ Βόλος, μετά την καταγγελία του Τεττέι είχε ανακοινώσει τα ακόλουθα: «Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε “Τι μαϊμού φάουλ έδωσες”. Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ