Αρχική Τοπικά Λαμία: Η Ρόξυ με τα θλιμμένα μάτια βρήκε σπίτι!

Λαμία: Η Ρόξυ με τα θλιμμένα μάτια βρήκε σπίτι!

Η ΡΟΞΥ  ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΒΡΗΚΕ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΊΟ  ΛΑΜΊΑΣ!

 

 

Όπως  κοινοποιήσαμε πρόσφατα  η Ρόξυ είχε  εγκαταληφθεί στο Κυνοκομείο  Λαμίας (περίπου για έναν μήνα). Την είχε  υιοθετήσει από την Κομοτηνή, Λαμιώτης αλλά  σε δυο ημέρες την παρέδωσε στο κυνοκομείο (…). Δεν αξίζει  να σχολιάσω τη συμπεριφορά  του.

 

Μόλις η ιστορία  της έγινε  γνωστή  από  την Αγγελική  Πεσματζή, ενδιαφέρθηκα προσωπικά, της βρήκα  υπέροχη μαμά  σε ένα Αιγιοπελαγίτικο νησί (την οποία  και ευχαριστώ  πολύ) και σύντομα θα την έχει  στην αγκαλιά  της. Η Αγγελική  και εγώ  παρευρεθήκαμε στο κυνοκομείο  Λαμίας  και πήραμε  την πανέμορφη  Ρόξυ, αφού  την υιοθέτησα μέχρι  να την παραδώσω  στη νέα της μαμά. Συναντήσαμε ένα σπάνιο πλάσμα που είχε  πολύ  ανάγκη  από  αγάπη.  Ευχαριστώ  το προσωπικό  του κυνοκομείου  για τη συνεργασία στη σωτηρία της Ρόξυ.    Η συνεργασία   έφερε  το ποθητό  αποτέλεσμα και ευελπιστώ  να  σώσουμε  κι άλλα  πλάσματα από το Κυνοκομείο  Λαμίας. Είναι  σημαντικό  να κοινοποιούνται ένα ένα τα ζώα του κυνοκομείου  ώστε να γίνονται  γνωστές  οι ιστορίες τους. Ευχαριστώ  και τη μοναδική  Αγγελική με την αμέριστη  διάθεση, αγάπη και δυναμική!!

 

Χρυσάνθη Καραγιάννη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.