Τα τελευταία χρόνια συζητώντας με φίλες και φίλους μου, κάτοικους της πόλης μας και όχι μόνο, νιώθω όλο και πιο έντονη την ανάγκη να ασχοληθώ με τον δήμο μας, να συμβάλω με κάθε τρόπο στην βελτίωση της εικόνας του, να βοηθήσω κι εγώ ώστε να αρχίσουμε όλοι να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Λαμιώτες.

Είμαι μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας , οικονομολόγος, αθλήτρια και θέλω όλοι μου αυτοί οι ρόλοι, συνδυαστικά αλλά και διακριτά ο κάθε ένας, να υποστηρίζονται και να προωθούνται από την πόλη στην οποία ζω και δραστηριοποιούμαι όλη μου τη ζωή.

Μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, το συνδυασμό του κ. Θύμιου Καραΐσκου «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», είναι ο μετασχηματισμός της σε μια πόλη στολίδι της Στερεάς Ελλάδας, που οι δυναμικές και τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα θα έχουν αναδειχθεί κι αξιοποιηθεί σωστά, και αντίστοιχα τα προβλήματά της αντιμετωπιστεί με καίριο τρόπο.

Με πίστη στις δυνατότητες, στη δυναμική και στο πρόγραμμά μας, ζητώ την ψήφο σας, για να διεκδικήσουμε μαζί μια περήφανη Λαμία, μια Λαμία αντάξια των πολιτών της και της κομβικής γεωγραφικής της θέσης στο κέντρο του Ελλαδικού χώρου.

Βάνια Τσιαγκούδη
Επιχειρηματίας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1980 στη Λαμία, όπου και διαμένω, όντας παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος πτυχίων Proficiency Cambridge και Michigan, έχοντας αποκτήσει και την αντίστοιχη άδεια διδασκαλίας.

Από το 2002 δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά σε καινοτόμο βιοτεχνία κατασκευής και εμπορίας μητρών για διελάσεις αλουμινίου στην ΒΙΠΕ Λαμίας, με κύριο αντικείμενό μου την οικονομική διαχείρισή της, την προώθηση των πωλήσεών της στην Ελλάδα καθώς και την ενίσχυση και επέκταση του εξαγωγικού της χαρακτήρα.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εκλέχθηκα στις εκλογές του επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ανέλαβα την θέση του αναπληρωτή Προέδρου του τμήματος μεταποίησης.

Από τις αρχές του 2018 εκπροσωπώ το επιμελητήριό μας στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ( ΕΕΔΕΓΕ). Πρωταρχικός στόχος του Δικτύου είναι, η ευαισθητοποίηση των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματιών-μελών τους σχετικά με τα οφέλη που θα προκύψουν από την πλήρη ενσωμάτωση των γυναικών στην αγορά εργασίας και την οικονομία. Επίσης, στοχεύει και  διεκδικεί αξιοπρεπή συμμετοχή στις διοικήσεις και τις ηγετικές θέσεις των παραγωγικών μονάδων και των κέντρων λήψης αποφάσεων για τις γυναίκες, καθώς η συνύπαρξη των δύο φύλλων μπορεί να δώσει μόνο θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.