Αρχική Τοπικά Η Υφυπουργός Παιδείας ήρθε στη Λαμία… χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι!!!

Η Υφυπουργός Παιδείας ήρθε στη Λαμία… χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι!!!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λαμίας και του πολιούχου της πόλης η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από την υφυπουργό παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη!!!

 

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε στη Λαμία και αν δεν την βλέπαμε ανάμεσα στους άλλους επισήμους ούτε που θα παίρναμε χαμπάρι ότι ένας υφυπουργός ήρθε στην πόλη μας

Βέβαια στις εκδηλώσεις ήταν ο συντοπίτη μας  Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταΐκούρας

Ομως την κα Ζαχαράκη πολλοί θα ήθελαν να συναντήσουν όπως π.χ όλοι οι εμπλεκόμενοι με το θέμα της μεταστέγασης του ειδικού σχολείου και άλλα πολλά θέματα αλλά δυστυχώς ήρθε και απήλθε…

Οπως ενημερωθήκαμε, ιδιαίτερη συνάντηση είχε μόνο με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδευσης κα Μπενιάτα στο γραφείο της

 

 

Ας δούμε όμως ποια είναι η κα Ζαχαράκη:

Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδασκαλίας Αγγλικών στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το Μάρτιο του 2019 ορίστηκε Εκπρόσωπος Τύπου.

Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.