Η Ιωάννα Αννέτα Μπελεγρίνη Προβοπούλου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Περήφανη πόλη του Θύμιου Καραΐσκου. Με καταγωγή από την Ευρυτανία, σύζυγος του Δημήτρη Προβόπουλου, πρώην νομαρχιακού συμβούλου και μητέρα τριών παιδιών.

 

H Λαμία, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι ο τόπος μου, είναι το σπίτι μου, είναι η καρδιά μου. Ζω σε έναν τόπο με μακραίωνη ιστορία και πολιτισμό, σε μια πόλη με κομβική γεωγραφική θέση στο κέντρο της Ελλάδας, με τόσες φυσικές ομορφιές και πλήθος συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει επιτέλους να αναδειχθούν ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Αισθάνομαι ότι ήρθε πια η ώρα να αποτελέσουν οι χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος εφαλτήριο για την προβολή και την ανάδειξη του τόπου μας, να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που έχουν πλέον συσσωρευτεί από την ελλιπή διοίκηση και διαχείριση των προηγούμενων παρατάξεων στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Η πόλη μας αξίζει καλύτερη τύχη, οι άνθρωποί της αξίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με αυτούς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες αποδέχτηκα την πρόσκληση να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου. Με τη δική σας στήριξη, επιθυμώ να συνδράμω, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη διαρκή υποβάθμιση, ώστε να αποκτήσει η πόλη μας την ταυτότητα που της αξίζει.

Μ΄αυτόν τον γνώμονα η υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Περήφανη Πόλη στο πλευρό του Θύμιου Καραΐσκου σηματοδοτεί την αγάπη μου για μια δημιουργική συμμετοχή στη βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης μου και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της, ώστε να αποτελέσει πραγματικό στολίδι της Στερεάς Ελλάδας!

Ιωάννα Αννέτα Μπελεγρίνη Προβοπούλου 

Σχεδιάστρια Εικαστικός (Art Jewellery – designer – maker)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.