Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Θήβας

Έκλεισε πριν από λίγο η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Θήβας εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που σημειώνεται αυτή την ώρα.

Η Τροχαία εκτρέπει όλα τα αυτοκίνητα στον παράδρομο.

Κυκλωμένοι από χιόνια και παγετό ξημέρωσαν οι κάτοικοι σε τμήμα του νομού Βοιωτίας γύρω από τη Θήβα και στη νότια πλευρά της Φθιώτιδας στην περιοχή της Αταλάντης και του Μαρτίνου.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία από Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Ταυτόχρονα, απαγορεύτηκε από το βράδυ της Δευτέρας (στις 20.00) η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας είναι εντατικοί και σταματούν όσα φορτηγά επιχειρούν να περάσουν. Επιπλέον, ελέγχονται οι οδηγοί εάν έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονοκουβέρτες.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Αττική Οδός σημειώνει πως από τις 20:00 έχει τεθεί σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας για όλα τα φορτηγά οχήματα.

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ