Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

“Στολίζεται” η Λαμία για το Καρναβάλι (Φωτογραφίες)

 

Σε ρυθμούς Καρναβαλικούς θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες η πόλη μας και ο Δήμος Λαμιέων ξεκίνησε τους στολισμούς για να μπαίνουμε σιγά σιγά όλοι στο κλίμα!

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, θα είναι ο παρουσιαστής του Καρναβαλιού της Λαμίας όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τη ραδιοφωνική εκμπομπή του “Οι από δω τους από κει”, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η αρχική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων για το φετινό Καρναβάλι:

Το Καρναβάλι στη Λαμία είναι και πάλι γεγονός!

Η προσμονή μεγάλη, η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το Καρναβάλι να είναι και πάλι γεγονός! Ένας θεσμός – γιορτή, με την γνωστή αυθεντική ρουμελιώτικη φιλοξενία και διασκέδαση γεμάτη μπρίο, κέφι και χαρά.

Ο Δήμος Λαμιέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου,  σε συνεργασία με Σχολεία, Σχολές Χορού, Πολιτιστικούς και Εθελοντικούς Συλλόγους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, ετοιμάζουν για όλους μας τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης και σας προσκαλούν να διασκεδάσετε αλλά κυρίως να γίνετε μέρος της Γιορτής που όλοι μαζί θα αναβιώσουμε φέτος!

Οι εκδηλώσεις μας θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα και θα περιλαμβάνουν Καρναβαλικές παρελάσεις, αποκριάτικα μουσικοχορευτικά παραδοσιακά και σύγχρονα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους!

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ