Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Δείτε τι έπαθε ένας Λαμιώτης τα ξημερώματα στην Εθνική!

Έξαλλος και με περίσσια οργή ένας Λαμιώτης  – αναγνώστης, μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία με αυτό που έπαθε χθες στην Εθνική καθώς ερχόταν από την Αθήνα στη Λαμία!

Στο ύψος της Μαλεσίνας, γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας σε παράδρομο, λόγω έργων στην Εθνική οδό. Με νταλίκες μπροστά και δίπλα μας, αλλά να έρχονται και από το άλλο ρεύμα, οι στενοί δρόμοι ειδικά μέσα στο χωριό της Μαλεσίνας ήταν πολύ επικίνδυνοι για όλους μας. Η ώρα ήταν 12 περίπου τα μεσάνυχτα, ο φωτισμός και η σήμανση ελλιπέστατη! Όπως και να έχει όλα αυτά τα γνωρίζαμε μιας και είχαμε ενημερωθεί πως από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 7 τα ξημερώματα θα κλείσει η Εθνική στο ρεύμα προς Λαμία και ότι θα ταλαιπωρούμασταν στους στενούς παρακαμπτήριους δρόμους! Η κίνηση αρκετή παρά την προχωρημένη ώρα και σχεδόν σημειωτόν, πίσω από μια διπλή νταλίκα, φτάσαμε στην Τραγάνα και για να ξαναμπούμε στην Εθνική οδό έπρεπε να πληρώσουμε 3 ευρώ και 5 λεπτά στα παράπλευρα διόδια!!!

Ρωτήσαμε γιατί ενώ η Εθνική ήταν κλειστή και από το σημείο εκείνο και μετά θα την ξαναχρησιμοποιούσαμε και η υπάλληλος, μας απάντησε: Μπορείτε να υποβάλετε τα παράπονά σας στην εταιρία του δικτύου!!!

Εννοείται ότι οι περισσότεροι αρνηθήκαμε να πληρώσουμε και ζητήσαμε το παραστατικό που γράφει ότι αρνούμαστε να καταβάλουμε το κόμιστρο…για έναν δρόμο που δεν είχαμε ακόμα χρησιμοποιήσει!!!Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο προηγούμενος οδηγός από εμάς έκανε την ίδια ακριβώς διαδικασία, αρνούμενος να πληρώσει!

Τα παράπλευρα διόδια θα έπρεπε να λειτουργούν μόνο από την έξοδο της Εθνικής! Στην είσοδο δεν το αντιλαμβάνομαι!! Θα ήθελα κάποιον υπεύθυνο να μου το εξηγήσει

Ευχαριστώ

Κ.Χ Λαμία

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ