Αρχική Viral Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: “3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη...

Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας: “3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει”

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα email ενός καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας με το οποίο ενημερώνει τους φοιτητές του ότι ξεκινούν τα μαθήματά του και τους προτρέπει να εμβολιαστούν, αν και, όπως ο ίδιος τονίζει “3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου”.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής έγραψε:

Καθώς το μάθημα είναι επιλογής και εξαιρετικά διαδραστικό παρακαλώ όσοι το επιλέξουν να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξή του και να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε ηλεκτρονικά πριν τις 5 Οκτωβρίου, είτε στο πρώτο μάθημα.

Καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι με τον νόμο υποχρεωτικός, τα παραπάνω αποτελούν “προτροπή”. Ωστόσο, 3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.