Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Καθηλωτικός ο δικηγόρος της οικογένειας Καρολάιν: Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της (βίντεο)

 

Σε τραγική κατάσταση η μητέρα της Καρολάιν που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Δεν μπόρεσε να παραστεί η ίδια στο δικαστήριο, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 20χρονης.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης,  η μητέρα της δεν μπορούσε να παραστεί ως πολιτική αγωγή και γι’ αυτό εξουσιοδότησε τον ίδιο να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, αναφέρει το dikaiologitika.gr.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας στη δεύτερη κηδεία καθώς κατάλαβε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν παραπέμποντας στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το θέμα της μικρής Λυδίας απαντώντας ότι «πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και γι’ αυτό θα θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων».

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Μεταφέροντας, δε, την θέση της μητέρας της 20χρονης κοπέλας είπε ότι «με τους γονείς του δράστη έχει άριστη σχέση. Με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

 

Παραιτήθηκε ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης
Νωρίς το πρωί ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 33χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μαζί με τον συνάδελφο του Αλέξανδρο Παπαίωαννίδη, δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός της υπόθεσης.

Ο συνήγορος που είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού δήλωσε πως παραιτείται από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους.

Ο συνήγορος επρόκειτο σήμερα να επισκεφθεί την Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται μεταξύ των δύο οικογενειών και της εισαγγελικής Αρχής ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση επιμέλειας για το κοριτσάκι.

πηγή: www.dikaiologitika.gr

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ