Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Και όμως ο Σταύρος Θεοδωράκης σήμερα ήταν Λαμία!

«Ενηλικιωθήκαμε και απομακρυνόμαστε από τις παιδικές ασθένειες. Θα τα κάνουμε όλα καλύτερα» υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το Ποτάμι θα συνεργαστεί «όπου είναι δυνατόν με τα προοδευτικά κόμματα για συγκεκριμένες αλλαγές, επί παραδείγματι τον εκλογικό νόμο, αλλά θα κρατήσουμε την αυτοτέλειά μας και θα διεκδικήσουμε στις επόμενες εκλογές τη δύναμη να πρωταγωνιστήσουμε εμείς στην αλλαγή τη μεγάλη που πρέπει να συμβεί στη χώρα μας».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού από την Λαμία όπου βρίσκεται στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του κινήματος και με αφορμή την ομιλία του στο διεθνές συνέδριο «Greece Forward» νωρίτερα σήμερα Τετάρτη υποστήριξε ότι «έχουμε πάρει μια πρωτοβουλία να συζητήσουμε με κάποιο κόσμο που είναι απογοητευμένος και είναι ανάμεσα στις δύο συμπληγάδες: στον δεξιό συντηρητισμό και στον αριστερό συντηρητισμό».

Για την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι τις επόμενες ημέρες στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι η χώρα πληρώνει πολύ ακριβά τα μαθήματα ευρωπαϊκής πραγματικότητας στον Αλέξη Τσίπρα. «Από εδώ και στο εξής το Ποτάμι έχει σκοπό να στηρίξει τις αποφάσεις που θα είναι προς όφελος των πολλών. Δεν θα στηρίξει όμως νέους φόρους, δεν θα στηρίξει αποφάσεις που δημιουργούν τον φαύλο κύκλο της κρίσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ