Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Κέντρο Μελέτης “προ-Παιδεία”: “Καλή σχολική χρονιά” με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Συμεών

 

Στο Κέντρο Μελέτης προ-Παιδεία, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήσαμε τον ετήσιο αγιασμό μας, ο οποίος τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Με φωτεινά χαμόγελα και όρεξη για τις όμορφες στιγμές που μάς επιφυλάσσει και αυτή η εκπαιδευτική χρονιά, εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές αλλά και γονείς υποδεχθήκαμε στο χώρο του Κέντρου Μελέτης προ-Παιδεία τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών για να ευλογήσει την επίσημη έναρξη της χρονιάς.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προθυμία του να τελέσει τον αγιασμό, για τα θερμά λόγια με τα οποία μίλησε για το Κέντρο μας, για το γεγονός ότι επεσήμανε την οικογενειακή ατμόσφαιρα που εισέπραξε και η οποία είναι πολύ σημαντικό για μας να αισθάνονται όλοι όσοι βρίσκονται στο Κέντρο μας, αλλά και για τα πατρικά του λόγια που με μεγάλη προσοχή ακούσαμε όλες και όλοι!

Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, “Όταν υπάρχει καλή επικοινωνία, μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα”!

Ευχόμαστε σε μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο!

 

 

Το Κέντρο Μελέτης  προ-Παιδεία για ακόμη μια χρονιά άνοιξε τις  πόρτες του σε παλιούς και νέους μαθητές, έτοιμο να προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες του!
Παρέχουμε ευέλικτο ωράριο στην καθημερινή μελέτη των παιδιών σας σε όλα τα μαθήματα, φροντίζοντας να μην μένει καθόλου δουλειά για το σπίτι!
Με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας την πλήρη, οργανωμένη και μεθοδική προετοιμασία της σχολικής ύλης για την επόμενη ημέρα, καθώς και την κάλυψη μαθησιακών κενών, σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον.

 

Όθωνος 23 – Λαμία  (1ος όροφος)
Υπεύθυνη Κέντρου: Τσιακμάκη Βαλεντίνα, φιλόλογος
Τηλ. Επικοινωνίας: 22310-20096 & 6987757704
Email: tsia.val@hotmail.com
Facebook: Κέντρο Μελέτης για παιδιά Δημοτικού “προ- Παιδεία” Τσιακμάκη Βαλεντίνα

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ