Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Πωλούσαν σε μαγαζιά τα ρούχα που έδινε ο κόσμος για τα παιδιά

Στα μαγαζιά κατέληγαν αρκετά από τα ρούχα που έδινε ως δωρεά ο κόσμος για τα παιδιά που φιλοξενούσε η «Κιβωτός του Κόσμου».
Το χρηματικό κέρδος με κάθε τρόπο είχαν επιλέξει οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην ηγεσία της Κιβωτού του Κόσμου.

Ένας από τους τρόπους που είχαν βρει για να βάλουν και άλλα ευρώ στο ταμείο τους –ή καλύτερα στη θυρίδα τους– ήταν το εμπόριο των ρούχων που πρόσφεραν οι πολίτες για τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Η εκπομπή Live News κατόπιν έρευνας κατάφερε να ανακαλύψει το χώρο, όπου κατέληγαν προς πώληση πολλά ρούχα από δωρεές πολιτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να κατέληγαν πολλές από τις δωρεές πολιτών για τα παιδιά της «Κιβωτού», με το κατάστημα ρούχων να μην είναι σε μεγάλη απόσταση από τα δύο κτίρια που διατηρούσε η δομή στην ευρύτερη περιοχή.

Στελέχη της δομής μεταπωλούσαν τα ρούχα των δωρεών των πολιτών που προορίζονταν για τα παιδιά και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα πωλούσαν μέσα σε κούτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε κούτα με ρούχα ανάλογα με το περιεχόμενο κοστολογούνταν από 1.000 μέχρι 1.500 ευρώ, με τα χρήματα να καταλήγουν στις τσέπες συγκεκριμένων προσώπων και όχι φυσικά στα ταμεία της ΜΚΟ.

 

πηγή in.gr


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ