Αρχική Lifestyle Κρήτη: Αγγούρι γίγας ξεπέρασε το 1 μέτρο μήκος και τα 4 κιλά...

Κρήτη: Αγγούρι γίγας ξεπέρασε το 1 μέτρο μήκος και τα 4 κιλά βάρος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτό είναι από τα ανήκουστα, λέγανε οι παλιοί για κάποιο περίεργο ή απίστευτο γεγονός. Ωστόσο, η φράση που αναφέρθηκε προηγουμένως, κολλάει γάντι στην περίπτωση που ακολουθεί. Ένας αγρότης από την Κρήτη είναι παραγωγός διάφορων ελληνικών προϊόντων. Προϊόντων τα οποία έρχονται από τη μητέρα φύση, με τη σωστή φροντίδα από τον άνθρωπο.

 

Ο αγρότης και η παραγωγή αγγουριού στην Κρήτη

Μεταξύ άλλων, ο συγκεκριμένος αγρότης ασχολείται και με την παραγωγή αγγουριού. Άλλωστε, η παραγωγή των αγγουριών, πέρα από άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι διαδεδομένη και στο νησί της Κρήτης. Ο Έλληνας αγρότης καλλιέργησε τα αγγούρια του, όπως έπρεπε και περίμενε να μεγαλώσουν για να ακολουθήσουν τον δρόμο της πώλησης.

Ωστόσο, αυτό που συνάντησε στο χωράφι του, όταν πήγε για το μάζεμα των αγγουριών, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, ο αγρότης πήγε στο χωράφι του, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα στην πεδιάδα της Μεσσάρας. Εκεί, βρήκε ανάμεσα στα υπόλοιπα κανονικά αγγούρια και ένα που ξεχώριζε.

 

Για ποιο λόγο ξεχώριζε το αγγούρι

Το συγκεκριμένο αγγούρι δεν διαφοροποιήθηκε από τα άλλα για το χρώμα του ή για την υφή του. Αντιθέτως, το προαναφερθέν αγγούρι ξεχώριζε για το μέγεθός του. Το μέγεθός του ήταν τόσο μεγάλο, που έμοιαζε με κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσε κάλλιστα κανείς να το περάσει για κάποιο είδος φιδιού. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να θεωρήσει πως ήταν κάποιος πύθωνας ή κάποιο ανακόντα.

Το μέγεθος του αγγουριού της Κρήτης

Για όσους δεν γνωρίζουν το μέγεθος του, το συγκεκριμένο αγγούρι φτάνει περίπου σε μάκρος, το ένα μέτρο. Αντιθέτως, όσον αφορά το βάρος του, αυτό ξεπερνάει τα τέσσερα κιλά.

 

πηγή enimerotiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.