Αρχική Τοπικά Ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών προσφορών για τις Παιδικές Χαρές στο Δήμο...

Ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών προσφορών για τις Παιδικές Χαρές στο Δήμο Λοκρών

Οικονομική ενίσχυση ύψους 220.000€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τις Παιδικές Χαρές στο Δήμο Λοκρών.

 

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των µικρών πολιτών υπήρξε µία από τις πρώτες προτεραιότητες του ∆ήµου, που ξεκινώντας από τη δηµιουργική εκµετάλλευση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία των μικρών πολιτών εκπόνησε ειδική µελέτη αναµόρφωσης των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ σε όλες τις περιοχές του Δήμου, καθώς με την ολοκλήρωση του έργου αυτού θα υπάρχουν και οι ανάλογες πιστοποιήσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν ένας πάγιος σχεδιασμός εξ αρχής, αλλά το μεγάλο κόστος που προέκυπτε ήταν απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα.

Η υπηρεσίες του Δήμου συνέταξαν μελέτες κι αφού υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου εσωτερικών, εγκρίθηκαν, καθώς και η χρηματοδότηση με το ποσό των 220.000€, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της προϋπολογιζόμενης δαπάνης είναι 272.911,60 €

Ο Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2019 και ήδη έχει αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα Διαγωνισμών, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να υποβάλλουν τις προσφορές τους.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για αναβάθμιση των κοινοχρήστων χώρων της πόλης και ειδικότερα των παιδικών χαρών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ν. Λιόλιος δήλωσε σχετικά «Θέλουμε τα παιδιά να παίζουν σε ασφαλείς και καλαίσθητους χώρους, οι οποίοι να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές.»

 

 

                                                                                      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.