Αρχική Τοπικά Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Η Διεύθυνση του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας προκηρύσσει:

 

– 22 θέσεις μαθητών/τριών στην Πρώτη (Α΄) του Σχολείου μας

– 6 θέσεις μαθητών/τριών στη Δευτέρα (Β΄) του Σχολείου μας

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Σχολείου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 πμ, υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του σχολείου. Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2022 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2022 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας έως την Παρασκευή 10/9 στις 09:00 π.μ. που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας<Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη <Α ή Β τάξη, γράφετε αναλόγως> του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.”

 

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.