Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Λαμία: Αυτοί είναι οι νέοι ΑντιΔήμαρχοι…πότε θα ανακοινωθούν;

Αίσθηση έχει κάνει η στάση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στο να μην έχει ακόμα ανακοινώσει ή τοποθετήσει τους νέους αντιδημάρχους! Ολοι λίγο πολύ στο Δήμο ασχολούνται με το θέμα αυτό και περιμένουν να ακουστούν και επίσημα τα νέα ονόματα!

Πριν λίγες μέρες ενημερωθήκαμε για την παραίτηση του κου Μαντζάνα και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες τη δύσκολη θέση του στην Τεχνική Υπηρεσία θα λάβει ο «νέος» Στέλιος Καραγιάννης!

Στο νευραλγικό και πολύπαθο πόστο των σκουπιδιών όλοι βλέπουν την τοποθέτησή του Γιώργου Λάμπρου! Από την πρόσφατη «περιπέτειά» του στην προεδρία της ΠΕΛ βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με διάθεση για δουλειά!

Στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου θα δούμε πιθανότατα ακόμα ένα νέο πρόσωπο αυτό του δικηγόρου Ζάχου Χαλβατζή. Παρά το νεότατο της ηλικίας του, έχει αρκετή εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά τη διαδικασία!

Στη θέση του παραμένει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Ρούλιας καθώς και η κα Αργύρη στη Παιδεία, Πρόνοια, Πολιτισμό και Αθλητισμό.

Ακόμη μια σχετικά νέα παρουσία στο Δήμο Λαμιέων, αυτή του προέδρου του Επιμελητηρίου Αλέκου Διαμαντάρα έρχεται να σφραγίσει τη διάθεση του Δημάρχου για πλήρη «εκμετάλλευση» των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανάπτυξης!

Να προσθέσουμε ότι ακούγονται και άλλα ονόματα! Επίσης οι αλλαγές αποτελούν «σιωπηρή» συμφωνία για αλλαγή στα μέσα της θητείας! Τέλος να επισημάνουμε ότι παρόμοιες θέσεις θέλουν να καταλάβουν πολλοί άλλοι και κάνουν τα πάντα!!! Να πούμε όμως ότι άλλο το τσιπουράδικο και άλλο ο Δήμος!!!

Πιθανότατα να δούμε κάποιες αλλαγές στα παραπάνω ονόματα μιας και ο Δήμαρχος εξετάζει με πλήρη υπευθυνότητα ποιους θα έχει άμεσους συνεργάτες στο πιο δύσκολο δεύτερο μέρος της θητείας του!!! Είδομεν…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και όμως είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραϊσκος – Σε ρυθμούς λάτιν και αυτός!!! ΒΙΝΤΕΟ

 

Τις προθέσεις του Δήμου Λαμίας για τα Ψωρονέρια περιμένει το Υπουργείο Οικονομίας

 

ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ η «βροχή των Περσείδων» και στον ουρανό της Φθιώτιδας


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ