Αρχική Οδηγός Πόλης Λαμία: Αυτό το καλοκαίρι τουρίστας…Το επόμενο, καταξιωμένος επαγγελματίας στον τουρισμό

Λαμία: Αυτό το καλοκαίρι τουρίστας…Το επόμενο, καταξιωμένος επαγγελματίας στον τουρισμό

Εκπαιδεύσου με τους καλύτερους. Γίνε ο καλύτερος. Σπούδασε στη Le Gourmet  ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος 
Σπουδάστε Επαγγελματική μαγειρική/chef, Αρτοποιία/Ζαχαροπλαστική και Hotel management (Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) με εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας, έμπειρο – εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, σε ένα επαγγελματικό και ανθρώπινο περιβάλλον μάθησης.

H Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Le Gourmet εδώ και 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα!
Σε ένα χώρο, που η αναγκαιότητα της αξιόπιστης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό κανόνα για την σταδιοδρομία των σπουδαστών, η Le Gourmet απευθύνεται σε ένα τομέα από τον οποίο η χώρα μας αποκομίζει σημαντικά οικονομικά οφέλη και άπειρα πλεονεκτήματα για την απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού.

 

Με απώτερο στόχο την επαγγελματική σταδιοδρομία του κάθε σπουδαστή, δίνεται σε όλους τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε σημαντικές τουριστικές μονάδες, ερευνητική δράση που αφορά το αντικείμενο σπουδών καθώς επίσης και συμμετοχή σε δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης.
Με πρωτοποριακή σύγχρονη αντίληψη για την εκπαίδευση η Le Gourmet δημιουργεί τον αυριανό επαγγελματία στο χώρο του τουρισμού, παρέχοντας αφενός ποιοτική εκπαίδευση με υψηλά standards πρακτικής εξάσκησης, δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα στοιχεία που πλαισιώνουν το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία, όπως η προσωπικότητα, η επικοινωνία και ο «επαγγελματισμός».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.