Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη των Ρομά που χτύπησαν τον Δημοτικό Αστυνόμο «Είναι μια δίκη που αφορά όλη την πόλη της Λαμίας…»,

Η σημερινή δίκη των πέντε Ρομά που επιτέθηκαν στον Δημοτικό Αστυνόμο στο κέντρο της Λαμίας το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου 2022 αναβλήθηκε μιας και δήλωσαν  ότι ήταν….άρρωστοι!

 

 

Διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 10:30’ η δίκη των πέντε Ρομά που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, κατά μόνας και κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, για βία κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία και για διακεκριμένη φθορά κατά συναυτουργία.

ο Δήμος Λαμιέων και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν ορίσει δικηγόρους για την υποστήριξη των κατηγοριών, τους Γιώργο Ντελή και Θανάση Μακρυγιάννη, ενώ ο ένας από τους δύο υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, έχει συνήγορο και τον Νίκο Πάπουτσα. Συνήγορος υπεράσπισης των πέντε Ρομά είναι ο Δημήτρης Τσιγάνης.

Τι συνέβη:

Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου το βράδυ της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου καθώς έγιναν μάρτυρες μιας σοκαριστικής επίθεσης ομάδας Ρομά σε αστυνομικούς της Δημοτικής Αστυνομίας.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πολιτών, ένας δημοτικός αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον 7 Ρομά που σε ανύποπτο χρόνο εκλήθησαν να συνδράμουν τον παραβάτη ομόφυλο τους!

Δείτε την επίθεση καρέ – καρέ από κάμερα ασφαλείας:

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για απίστευτη μανία των Ρομά έναντι των Αστυνομικών!

Δείτε τα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης και τις δηλώσεις μετά την επίθεση:

 

 

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ