Αρχική Εκδηλώσεις ΣΗΜΕΡΑ: Διάλεξη του πανεπιστημιακού Θωμά Χόνδρου για το αρχαίο θέατρο στο Πολιτιστικό...

ΣΗΜΕΡΑ: Διάλεξη του πανεπιστημιακού Θωμά Χόνδρου για το αρχαίο θέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο

Την ανακατασκευή του μηχανισμού υπό το πρίσμα των φιλολογικών αναφορών και των αρχαιολογικών ευρημάτων θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Θωμάς Χόνδρος.

 

Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας σας προσκαλεί στη διάλεξη του Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Θωμά Χόνδρου με θέμα: «Ο από Μηχανής Θεός στο αρχαίο Θέατρο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

 

Ο κ. Θωμάς Γ. Χόνδρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών στο Εργαστήριο Δυναμικής και Θεωρίας Μηχανών. Γεννήθηκε στη Λαμία και τελείωσε το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων το 1971. Διπλωματούχος Μηχανολόγος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάκτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ερευνητική και εκπαιδευτική δραστηριότητα στη δυναμική μηχανών και μηχανισμών, στο σχεδιασμό οχημάτων και την ιστορία της τεχνολογίας. Μηχανικός στη Βιομηχανία σε μεγάλες επιχειρήσεις 1977– 1990. Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Οργανισμών. Σύμβουλος-επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Σύμβουλος ερευνητικού τμήματος ανάπτυξης ιατρικών μηχανημάτων. Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Διευθυντής Εργαστηρίου ADR πανεπιστημίου Πατρών, Εθνικός αντιπρόσωπος της Διεθνούς Ενώσεως Μηχανών και Μηχανισμών, Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής Ιστορίας Μηχανών και Μηχανισμών. Έχει εκατό δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή περιοδικά, συνέδρια, βιβλία, πανεπιστημιακές σημειώσεις και δυο χιλιάδες αναφορές στο δημοσιευμένο έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.