Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Λαμία: Δωρεά ηλεκτροκίνητου οχήματος στο Κέντρο Μέριμνας απο τα Ελληνικά Πετρέλαια

Η πρόταση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα για την αξιοποίηση δωρεάς της εταιρίας προς την πόλη που φιλοξένησε άψογα μια τεράστια διοργάνωση όπως το Ράλλυ Ακρόπολις…

Ένα 7θεσιο ηλεκτροκίνητο βανάκι για τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων και προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΚΚΠΠΣΕ), με έδρα της Λαμία, δώρισε η εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ».

Ήταν πρόταση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ Ανδρέας Σιάμισιης, εκδήλωσε την πρόθεση να κάνει ένα δώρο στην πόλη που φιλοξένησε άψογα το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο οποίο τα Ελληνικά Πετρέλαια ήταν μεγάλος χορηγός.

Η πρόταση έγινε και μέσα σε λίγη ώρα όπως περιέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών είχε βρεθεί ετοιμοπαράδοτο το βανάκι και εξασφαλιζόταν και η τοποθέτηση σταθμού φόρτισης εντός του Κέντρου στην οδό Σμύρνης στη Λαμία.

Στο Κέντρο Κοινωνικής  Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς, βρέθηκε το μεσημέρι εκτός από τον κ Σταϊκούρα και τον κ. Σιάμισιη, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Τους υψηλούς προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημήτρης Δρακάκης, μέλη του ΔΣ και εργαζόμενοι σε αυτό.

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ