Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Λαμία: ΔΩΡΕΑΝ ένας μήνας και πολλή αγάπη στα μαθήματα Αγγλικών των παιδιών σας

Η κρίση ενώνει τους ανθρώπους. Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών English Studies Centre και εκτός των άλλων προσφορών και εκπτωτικών πακέτων,αποφάσισαν να χαρίσουν και τον πρώτο μήνα σε όλους, μα όλους τους μαθητές.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών E.S.C θα  λειτουργεί από φέτος στην οδό Δροσοπούλου 2, στην Πλατεία Πάρκου,στο κέντρο της Λαμίας.
Ένα ακόμη φροντιστήριο ξένων γλωσσών θα σκεφτούν οι περισσοτεροι.Όχι φροντιστηριο όμως, όχι άχρωμοι χώροι και μουντά θρανία, όχι αγέλαστα πρόσωπα και σκονισμένες τάξεις.
Το E.S.C. είναι ένας εντυπωσιακός χώρος, προσεγμένος ως την τελευταία λεπτομέρεια.
Δεν μας πιστευετε; Δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά περνώντας απ’ έξω και θα το διαπιστώσετε, βλέποντας τις φωτεινές επιγραφές του, στις οποίες δεσπόζει ένα τεράστιο φωτισμένο BIG BEN με αληθινό αδιάβροχο ρολόι, για να δείχνει την ώρα σε όλη την πλατεία.
esc-sevastou (1) Τα προγράμματα διδασκαλίας κι αυτά εντυπωσιακά. Διαδραστικοί πίνακες, τριδιάστατα γραφικά διδασκαλίας και το κλασσικό βρετανικό σύστημα του.. πρώτου θρανίου!!!Δηλαδή ειδικές διαμορφωμένες αίθουσες σε συνεδριακή μορφή για να είναι όλοι οι μαθητές στο πρώτο θρανίο.
Ρωτήσαμε για τις τιμές και τον Φ.Π.Α.
Ο  Φ.Π.Α μας είπαν ότι δεν εντάχθηκε ποτέ στα δίδακτρα, «ακόμα κι αν τελικά ισχύσει», μας είπαν, «θα το πληρώσουμε εμείς».
«Δεν αντέχει η ελληνική οικογένεια…, κι είναι κρίμα να στερούν την γνώση λόγω χρημάτων».
Ειδικές πρσφορές για ανέργους , πολυτέκνους, χαμηλά δίδακτρα, ακόμα πιο χαμηλά αν προπληρωθούν, και πολλά πολλά δώρα.
Ήδη το 20% των μαθητών φέτος θα φοιτήσει με υποτροφία έχοντας επιπλέον μείωση διδάκτρων.
Και μην ξεχνάτε, σε όλα αυτά επιπλέον ένας μήνας δωρεάν!!!
esc-sevastou (3)
 Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών E.S.C αποτελεί όντως μια εξαιρετική επιλογή,από κάθε άποψη.Κατάρτησης, εγκταστάσεων και οικονομική.
Μήπως έχετε εσείς κάποια άλλη απορία;
Αν ναι , η κυρία Μαρία Σεβαστού  σας περιμένει στην οδό Δροσοπούλου, στον αριθμό 2, στην Πλατεία Πάρκου, στη Λαμία και στα τηλέφωνα 22310-69123 και 6946520193
esc-sevastou (2)ESC_logo1

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ