Αρχική Γεύση Λαμία: Δύο νέα χρυσά μετάλλια για τα κρασιά Χαρτοδιπλωμένος(ΦΩΤΟ)

Λαμία: Δύο νέα χρυσά μετάλλια για τα κρασιά Χαρτοδιπλωμένος(ΦΩΤΟ)

Διακρίθηκαν και φέτος ανάμεσα σε χιλιάδες κρασιά από όλον τον κόσμο.Με τα χρυσά μετάλλια Berliner Wein Trophy 2018 Summer Edition και Asia Wine Trophy 2018 βραβεύθηκαν δύο ετικέτες του γνωστού οινοποιείου της περιοχής μας

 

Berliner Wein Trophy 2018 Summer Edition: Διεξήχθη την περίοδο 26-29 Ιουλίου 2018 στο Βερολίνο, όπου και διοργανώνεται εδώ και 15 πλέον χρόνια, υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV) και της Διεθνούς Ένωσης Οινολόγων (UIOE). Αποτελεί τον πιο αξιόπιστο διεθνή διαγωνισμό οίνων που υπάρχει. Φέτος διαγωνίστηκαν πάνω από 6.000 κρασιά από 35 χώρες ανά την υφήλιο. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχε και βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο το λευκό ξηρό (Μαλαγουζιά-Chardonnay-Sauvignon Blanc) Χαρτοδιπλωμένος.

 

Asia Wine Trophy 2018: Οργανωμένος από τους ίδιους φορείς (OIV, UIOE) και έχοντας αντίστοιχη αναγνώριση, ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στην πόλη Daejeon, της Νότιας Κορέας, την περίοδο 26-29 Αυγούστου 2018. Φέτος διαγωνίστηκαν περισσότερα από 4.000 κρασιά από 33 χώρες ανά τον κόσμο. Σ’ αυτό τον διαγωνισμό συμμετείχε και βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο το λευκό ημίξηρο “Ακάτιο” Χαρτοδιπλωμένος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Οινοποιείο «Χαρτοδιπλωμένος» που βρίσκεται στον Φραντζόμυλο Λαμίας στο www.xartodiplomenos.gr
LogoWinery
ΧΑΡΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ
Οινοποιείο – Φυτώριο Αμπέλου
Φρατζόμυλος, Λαμία
Τηλ.: 2231096298
email: info@xartodiplomenos.gr
www.xartodiplomenos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.