Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΛΑΜΙΑ: «Εν Κινήσει» – Η Ρυθμική Γυμναστική γίνεται η πρώτη σας επιλογή!(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το Γυμναστήριο Εν Κινήσει ξεκινά τον 6ο χρόνο λειτουργίας του με διάθεση για πολύ ρυθμό, κίνηση, χορό. 

enkineisei1

enkinhseiimage4Σε όλη αυτή την πορεία, το Εν Κινήσει, έχει επενδύσει  στη δημιουργία τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, ηλικίας 3 ετών και άνω, που  συνδυάζουν άρτια τεχνική και κινηση.Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε με την συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2015 και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου!


Μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Cosmogym Contest 2014, δημιουργώντας μια παράδοση για το Εν Κινήσει και την πόλη της Λαμίας. 
Με οδηγό τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία η αγωνιστική ομάδα θα είναι και φέτος παρούσα στη διοργάνωση του 2016, με στόχο να κρατήσει τη ΛΑΜΙΑ ΨΗΛΑ και  κεντρικό σύνθημα: ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Εν Κινήσει , Νατάσσα Λάππα Πασπάλη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καθώς και η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών της αισθάνονται υπερήφανοι για το επιπεδο των παιδιών που βρίσκονται κοντά τους αυτά τα χρόνια.  Επίσης   δηλώνουν σίγουροι πως και τα παιδιά που θα θελήσουν να δοκιμάσουν ή να βελτιώσουν  τις δυνατότητες τους στη ρυθμική γυμναστική  θα  ενταχθούν ευχάριστα στη μεγάλη οικογένεια του Εν Κινήσει.
Σας καλούν λοιπόν να το ζήσετε μαζί τους!!!
enkinhseiimage6enkinhseiIMG_1571
Δείτε το βίντεο από την τελευταία θεματική παράσταση με τίτλο «Οι 10ετίες Εν Κινήσει», μια ακόμη παράσταση που το κοινό της Λαμίας αγκάλιασε γεμίζοντας το ΔΑΚ Χαλκιοπούλειο :
Η προσφορά του γυμναστηρίου «Εν Κινήσει» για φέτος είναι: 

– Οι μαθήτριες από 6 ετών και πάνω, που θα επιλέξουν την Ρυθμική Γυμναστική , κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ όλον τον χρόνο το μάθημα του Hip 
Hip, ένα δώρο αξίας 200 ευρώ!!! 

– Για τις μικρές μαθήτριες ηλικίας 3-6 ετών, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ όλον τον χρόνο μία επιπλέον ώρα μουσικοκινητικής αγωγής!!!
Επιπλέον για όλα τα μέλη του γυμναστηρίου προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ομαδική ασφάλιση.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
Εναρξη μαθημάτων 10 Σεπτεμβρίου 2015
Εν Κινήσει

ρυθμός-κίνηση-χορός

Λεωσθένους 44, Λαμία

Τηλ. 22310 42507

www.enkinisei.gr

enkinhseilogo

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ