Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Λαμία: Έρχεται το 1ο χριστουγεννιάτικο ανταλλακτήριο κατασκευών

Ο Δήμος Λαμιέων αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να διοργανώσει το 1ο χριστουγεννιάτικο ανταλλακτήριο κατασκευών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όλες οι δομές του Δήμου, δημιούργησαν πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που σας περιμένουν 19 και 20 Δεκεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 14.00και από τις 18.00 έως 21.00 το βράδυ,στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου, για να τις ανταλλάξετε με είδη τροφίμων μακράς διάρκειας.Τα τρόφιμα θα διατεθούν στους συμπολίτες και δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Στόχος μας, είναι να δοθεί ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης που να ταιριάζει με το πνεύμα των  Χριστουγέννων και την γέννηση του Θεανθρώπου.Οι περισσότερες κατασκευές είναι δημιουργία των μικρών παιδιών των παιδικών σταθμών, των Εικαστικών Εργαστηρίων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που, για άλλη μια φορά,  μας  μαθαίνουν τι σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά.

Σας περιμένουμε λοιπόν, τη Δευτέρα και την Τρίτη να ανταλλάξουμε τις δημιουργίες μας με τρόφιμα που θα προσφέρετε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Προτεινόμενα είδη: ρύζι, μακαρόνια, γάλατα, όσπρια, φρυγανιές, ζάχαρη, αλεύρι,  καφέ, κονσέρβες και γλυκίσματα, καραμέλες, μπισκότα.

ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ – ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ –ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ