Αρχική Γεύση ΛΑΜΙΑ: Φτάσαμε στην πηγή! Είδαμε πως το «δικό» μας νερό από την...

ΛΑΜΙΑ: Φτάσαμε στην πηγή! Είδαμε πως το «δικό» μας νερό από την Οίτη φτάνει σε όλη την Ελλάδα(ΦΩΤΟ)

Επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Μοσχοχώρι όπου εμφιαλώνεται το νερό «ΙΟΛΗ», το ξεχωριστό φυσικό μεταλλικό νερό, που από το βουνό της Οίτης έρχεται κατευθείαν στα ποτήρια μας χωρίς επεξεργασία! Δείτε όσα ανακαλύψαμε στα «άδυτα» του εργοστασίου.
Το αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, με τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά και παρουσία από το 1991 στην Κεντρική Ελλάδα, στην περιοχή του Μοσχοχωρίου , στη Λαμία, μας συστήνεται ξανά και υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για συνεχή συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της.
Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις  όπου εμφιαλώνεται το Νερό ΙΟΛΗ, στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας και η αλήθεια είναι ότι γράφοντας πιο πάνω «στα άδυτα του εργοστασίου» πρέπει να βάλουμε εισαγωγικά στη λέξη αφού τίποτα δεν είναι κρυφό και η όλη διαδικασία είναι τόσο «καθαρή» όσο το νερό μας, από τις πηγές της Οίτης.
Φυσική προέλευση και αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας είναι τα χαρακτηριστικά του ΙΟΛΗ. Η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της περιοχής μας, από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία – στην οποία ανήκει το εργοστάσιο –  είναι όμως αυτό που έχει ίσως ακόμη μεγαλύτερη σημασία για εμάς τους Λαμιώτες.
 Ο μοναδικός χαρακτήρας του αγνού φυσικού μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ, οφείλεται στο ότι αναβλύζει αγνό, ισορροπημένο και εμπλουτισμένο με τα πιο πολύτιμα συστατικά που του προσφέρει η Φύση. Το νερό ΙΟΛΗ ακολουθεί ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια έως και 20 χρόνια, και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία, ενώ οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας από το εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουν ένα αγνό προϊόν απόλυτα ασφαλές. Παράλληλα, τιμώντας τον τόπο καταγωγής του το νερό ΙΟΛΗ συνεισφέρει ουσιαστικά στην ευρύτερη περιοχή ενώ στέκεται πάντα αρωγός σε όσους έχουν ανάγκη.
Πίσω από το τζάμι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, είδαμε την πηγή, απ΄όπου το νερό ΙΟΛΗ αναβλύζει από τη γη.
Ξεναγηθήκαμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλες τις διαδοχικές φάσεις της εμφιάλωσης, που πραγματοποιούνται σε αυστηρά ελεγχόμενο και αποστειρωμένο χώρο, με την ποιότητα του νερού να ελέγχεται μεθοδικά ανά μια ώρα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Στην επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις του Νερού ΙΟΛΗ, στις 5 Δεκεμβρίου 2017, μας υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι του εργοστασίου αλλά και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και ενημερωθήκαμε για την ποιότητα του νερού, τον τρόπο εμφιάλωσης και τους τρόπους με τους οποίους στηρίζουν την περιοχή
Η Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, αναφέρθηκε  στη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης, στην οποία στηρίζεται κάθε λειτουργία της εταιρίας, δηλώνοντας ότι: «Ως Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγουμε αξία με τις δραστηριότητες & τις πρωτοβουλίες μας και δεσμευόμαστε στην ενεργή υποστήριξη τοπικών φορέων και δραστηριοτήτων αλλά και στην αρωγή των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Για αυτό το λόγο υποστηρίζουμε συστηματικά φορείς και υπηρεσίες του Νομού Φθιώτιδος, ενώ στο παρελθόν, με τη στήριξή μας έγινε η ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Μοσχοχωρίου. Τον τελευταίο μήνα δωρίσαμε 25.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού ΙΟΛΗ στους πληγέντες κατοίκους στη Μάνδρα Αττικής και την Νέα Πέραμο. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι με το νερό ΙΟΛΗ στηρίζουμε σταθερά το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδοςενισχύοντάς το με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μας. Τέλος πρόσφατα γίναμε και το επίσημο νερό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου».
Η κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
Κάποια πολύ ενδιαφέροντα νούμερα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην οποία ανήκει το ΙΟΛΗ
Ο κος Παντελής Μέτζος, Διευθυντής της γραμμής εμφιάλωσης του ΙΟΛΗ
Από την πλευρά του ο κος Παντελής Μέτζος, Διευθυντής της γραμμής εμφιάλωσης, τόνισε: «Με την πολύχρονη παρουσία του εμφιαλωτηρίου στην περιοχή του Μοσχοχωρίου, το νερό ΙΟΛΗ συνεισφέρει συστηματικά στο Νομό μας, αναδεικνύοντας τον τόπο προέλευσης του», ενώ έκανε και μια ιστορική αναδρομή στις χρονιές-ορόσημα για τη λειτουργία της γραμμής εμφιάλωσης η οποία ξεκίνησε το 1993, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
Ανάμεσα στις δράσεις υποστήριξης του νερού ΙΟΛΗ το 2017 ξεχωρίζουν η χορηγία  του φεστιβάλ νέων “Πελασγία Εν Δράση 2017”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το καλοκαίρι, και του “Run Cup Challenge 2017”, το οποίο αφορούσε σε 3 ειδικές ορεινές διαδρομές στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας και ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Καλλίδρομο. Παράλληλα, με την προσφορά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του, το νερό ΙΟΛΗ βρίσκεται κοντά σε φορείς και υπηρεσίες του Νομού Φθιώτιδας, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και τα σχολεία ενισχύοντάς τους συστηματικά  μέσα από δωρεές εμφιαλωμένου νερού, οι οποίες ξεπέρασαν συνολικά τα 28.000 λίτρα. Επίσης, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του με συμμετοχή τοπικών Σχολείων αλλά και τμημάτων από τα κοντινά Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

 

 

Ο κος Παντελής Μέτζος, Διευθυντής της γραμμής εμφιάλωσης του ΙΟΛΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.