Αρχική Εκδηλώσεις Λαμία: Η Φ.Ε.Ψ.Υ προσφέρει και κατ’ οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Λαμία: Η Φ.Ε.Ψ.Υ προσφέρει και κατ’ οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με τη νέα καινοτόμο δράση Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας κατ’ οίκον.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ) με θέμα «Υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας και ειδικής φροντίδας ψυχικής υγείας».
Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ)  λειτουργεί στη Λαμία από το 2005. Είναι ένας επιστημονικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων ψυχικής υγείας καθώς και την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ψυχικής Υγείας και Αποκατάστασης. Εμπνευστής του όλου εγχειρήματος μαζί με μια ομάδα αξιόλογων επιστημόνων, είναι ο συμπολίτης μας κ. Δημήτριος Γκλάβας που κατέχει και τη θέση του προέδρου του Δ.Σ της Εταιρείας.
Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ) από φέτος ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα με κατ’ οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας με μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και άτομα που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι.
Η καινοτόμος αυτή δράση ξεκίνησε τον Μάιο του 2019 και στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, όπως εξήγείι η Ψυχολόγος Μαριάνθη Ράμμου.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Μάθετε περισσότερα για τη ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στο fepsi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.