Αρχική Τοπικά Λαμία: Η πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου ΣΗΜΕΡΑ στην...

Λαμία: Η πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου ΣΗΜΕΡΑ στην Ημερίδα για τους εφήβους στο Δημοτικό Θέατρο

Ο εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Ν. Άμπλιανης Λαμίας «Η Αγία Παρασκευή» με τον Δήμο Λαμιεών συνδιοργανώνουν την εκδήλωση

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα «Εφηβεία, Κατανόηση και Προβληματισμοί»

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Ψυχίατρος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο καθηγητής Παιδιατρικής και Παιδίατρος, Χρήστος Μπαρτσόκας, ο Κοινωνικός Λειτουργός και Ψυχοθεραπευτής Γιώτας Νικόλαος, η Παιδοψυχίατρος και Επιμ. Α’ ΕΣΥ, Ταγκούλη Ευδοκία, η Επισκέπτρια Υγείας, Ντρέ Βασιλική, Η Νευρολόγος Μιχελή Μαρία-Αγγελική και η Ψυχολοόγος Ειδικής Αγωγής κα. Παπαγεωργίου Γεωργία.

Χαιρετισμό θα δώσουν η κα. Μαρτίνου Μπαρτσώκα Μαρίνα και η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κα Μαρτίνου Αλεξάνδρα.

 

Το «Μαζί για το Παιδί» δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996. Πρόκειται για μια Ένωση Κοινωφελών Σωματείων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών και προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες για ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων 10.000 παιδιά σε μόνιμη βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους που έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια , την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
Πιστή στο όραμά της για ένα δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά και έχει αναπτύξει μια σειρά καινοτόμων κοινωνικών προγραμμάτων με σκοπό να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και να διευρύνει, γεωγραφικά και ποσοτικά, το κοινωνικό της αποτύπωμα.
Το «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει τα προγράμματα των σωματείων των μελών του και αναπτύσσει παράλληλα δικά του προγράμματα, για την προαγωγή της ψυχολογικής υγείας παιδιών και οικογενειών, την καταπολέμηση της φτώχειας, την εξασφάλιση ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών, τη βοήθεια σε ανθρωπιστικές κρίσεις και τη δημιουργία υποδομών για παιδιά, συμβάλλοντας ενεργά στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.