Αρχική Οδηγός Πόλης Λαμία: Καθάρισμα χαλιού;Μην το παιδεύεις….Πάρε τους ειδικούς! Ταπητοκαθαριστήριο Μαρία Τσίκνα- Παπαδήμα

Λαμία: Καθάρισμα χαλιού;Μην το παιδεύεις….Πάρε τους ειδικούς! Ταπητοκαθαριστήριο Μαρία Τσίκνα- Παπαδήμα

Δωρεάν η φύλαξη και παραλαβή-παράδοση κατ΄οίκον

Στo καθαριστήριo – ταπητοκαθαριστήριo «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» στην οδό Υψηλάντη, καθαρίζονται χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες, παπλώματα, κουβέρτες.

Τo ταπητοκαθαριστήριo «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» μπορεί και προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τις πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό, τη φύλαξη και τη φροντίδα κάθε είδους χαλιού και μοκέτας.

Boy Lying on Carpet

Δώστε αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας, λάμψη και ζωντάνια στα χαλιά σας, νιώστε τα απαλά και υγιεινά καθαρά επιλέγοντας τον επαγγελματικό καθαρισμό τους.

Με δωρεάν φύλαξη των χαλιών σας στο χώρο του καθαριστηρίου και δωρέαν παραλαβή και παράδοσή τους στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, επιλέγετε ταπητοκαθαριστήριο «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» και …καθαρίσατε για φέτος!

 

8d34be3c15df0c6

Ακόμα, υγιεινός, άοσμος, καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών.

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας καθαρίζονται σε επαγγελματικά πλυντήρια-στεγνωτήρια και με αυτόν το τρόπο επιτυγχάνεται  άψογη καθαριότητα, τέλεια αποστείρωση και υγιεινή φρεσκάδα!

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες του καθαριστηρίου στο tsiknapapadima.gr

Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα
καθαριστήριο – ταπητοκαθαριστήριο
Υψηλάντη 32, Λαμία
Τηλ.22310 22972 & 6976680486
tsiknapapadima.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.