Αρχική Advertorial Λαμία: Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Γνωρίστε τη δική μας ξεχωριστή...

Λαμία: Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Γνωρίστε τη δική μας ξεχωριστή Οικογένεια!(ΦΩΤΟ)

Αναμένοντας με χαρά το ξεκίνημα μιας ακόμη δημιουργικής σχολικής χρονιάς και φθάνοντας στον 5ο χρόνο λειτουργίας του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας ενημερώσουμε ότι οι Εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-2020 ξεκίνησαν!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στον ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα χώρο μας και καλούμε τους νέους μας φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για το έργο και τις μεθόδους διδασκαλίας μας!
Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Διεύθυνση σπουδών: ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
– Αριστούχος πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
– Σπουδές στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης (English Philology, University of Seville, Spain)
– Άσκηση σε πρότυπο πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης (διδασκαλία με οπτικοακουστικά μέσα, μέθοδος CLIL…)
– Διαρκής συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης και τακτικής αξιολόγησης
– Πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, μέλος του συλλόγου PALSO Φθιώτιδας

 

Με γνώμονα την ανάγκη συνεχούς εγρήγορσης και επαναπροσδιορισμού της έννοιας της εκπαίδευσης, έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο σχολείο με σύγχρονο περιβάλλον διδασκαλίας στοχεύοντας στη βιωματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας. Ας θυμηθούμε κάποιες δραστηριότητές μας …
– Μεταφέραμε το μάθημα έξω από την τάξη! Αφού τα παιδιά μας ενημερώθηκαν για την πανελλήνια δράση “Better adult”, με σκοπό να κατανοήσουμε όλοι ότι η αλλαγή είναι στο χέρι μας αρκεί να το θελήσουμε, συμμετείχαν στην πρώτη φάση της διαδικασίας, η οποία αφορούσε το περιβάλλον και τα δέντρα. Σε ομάδες αναζήτησαν μυστικούς κωδικούς που ήταν κρυμμένοι στη γειτονιά μας, έλυσαν γρίφους και αινίγματα στην αγγλική γλώσσα, αντιστοίχισαν σύμβολα με γράμματα και κατάφεραν να βρουν το κλειδί για την επόμενη φάση.

– Πραγματοποιήσαμε projects και μέσω προφορικών παρουσιάσεων στην αγγλική γλώσσα ενισχύθηκε η αυτοπεποίθησή μας και αποκτήσαμε πολύτιμες γνώσεις. Ενδεικτικά…
  • «Η Παγκόσμια ημέρα των ζώων μέσα από τα μάτια των παιδιών», ένα project που έγινε με πολλή αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας.

  • Χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, οι μαθητές μας ασχολήθηκαν με το θέμα της φιλίας! Πού καταλήξαμε; Οι φίλοι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας! Γιατί ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος όταν τον μοιράζεσαι!

  • Βάζουμε την αξία της ανακύκλωσης στη ζωή μας από πολύ μικρή ηλικία! Με τους μικρούς μας μαθητές κατασκευάσαμε επιβλητικά κάστρα και εναλλακτικά δωμάτια με ανακυκλώσιμα υλικά και παρουσιάσαμε τους χώρους τους σε συνεργασία με τους συμμαθητές μας!

  • «Καθαρίζουμε τις παραλίες, πετάμε τα σκουπίδια μας στους ειδικούς κάδους», το ηχηρό μήνυμα των μικρών μας μαθητών!

  • Επόμενη στάση Μαδαγασκάρη. Περιηγηθήκαμε σε ένα ξεχωριστό εθνικό πάρκο, γνωρίσαμε τα διάφορα είδη φυτών και ζώων που υπάρχουν καθώς και ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα της μόλυνσης που αντιμετωπίζει η περιοχή. Ξεναγοί.. οι μαθητές!

  • Αγγλία, Καναδάς, ΗΠΑ, Σουηδία, Ισπανία και Μεξικό έβαλαν τα γιορτινά τους και μας περίμεναν για να περάσουμε αξέχαστα Χριστούγεννα! Οι μικροί μας ταξιδιώτες πανέτοιμοι για μοναδικές περιπέτειες!

– Πραγματοποιήσαμε το “Escape Room 2059 Edition”! Οι Super Detectives βρέθηκαν παγιδευμένοι στο έτος 2059. Ακολούθησε μια απαιτητική σειρά δοκιμασιών μέσα στο δωμάτιο απόδρασης στην αγγλική γλώσσα, κατάφεραν όμως να τη φέρουν εις πέρας και να επιστρέψουν στο σήμερα. Γρίφοι, αντικατοπτρισμοί, σταυρόλεξα, συντεταγμένες σε χάρτη, παζλ, κυνήγι λέξεων, κλειδωμένα σεντούκια βρέθηκαν στον δρόμο τους, αλλά με μεθοδικότητα, φαντασία και σωστή συνεργασία έφτασαν στον στόχο τους, την επιστροφή!
– Οι αγαπημένοι ήρωες των βιβλίων μας, Jet και Τοm Cat επισκέφθηκαν το σχολείο μας για να γνωριστούν με τους μικρούς μας μαθητές και να μιλήσουν μαζί τους. Παίξαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε και μας μοίρασαν τα μοναδικά τους αυτόγραφα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη νέα σχολική χρονιά με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

– Διοργανώσαμε το τουρνουά “Survivor for kids” που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Οι ομάδες μας, Κόκκινες Τίγρεις και Μπλε Πάνθηρες επέδειξαν τις αθλητικές ικανότητές τους αλλά και τις γνώσεις τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλούς πόντους φθάνοντας στο τελικό έπαθλο! Κουταλοδρομίες, στόχοι, μπόουλινγκ, φλίπερ, μπάσκετ, παιχνίδια μνήμης… και όλα αυτά στα αγγλικά!

Οι μικροί μας υποτιτλιστές κλήθηκαν και φέτος να υποτιτλίσουν στην αγγλική γλώσσα τις ταινίες μικρού μήκους “Mr Indifferent”, η οποία κατάφερε να μας περάσει ένα δυνατό μήνυμα, αυτό της προσφοράς και βοήθειας προς τους άλλους, και “Dear Alice”, μια ταινία ενός κοριτσιού που αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρά του! Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και το αποτέλεσμα εξαιρετικό!

Στο σχολείο μας λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή:
– prejunior για εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία θέτοντας γερές βάσεις για τη μετάβαση στην a’ junior
– junior & εφήβων με επικοινωνιακή προσέγγιση στη διδασκαλία και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες
– ενηλίκων & φοιτητών με εντατικά προγράμματα φοίτησης
– προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – ειδικό μάθημα
– ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης και μέσω online πλατφόρμας

 

Οι χώροι του σχολείου μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να ικανοποιούν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε τύπου μαθητή (ακουστικός, οπτικός, κιναισθητικός κλπ). Στις αρχές της φετινής χρονιάς προχωρήσαμε σε ανακαίνιση του σχολείου μας εξοπλίζοντάς το με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας έτσι ένα ακόμη πιο ευχάριστο και ζωντανό μάθημα με:
– άνετες, ευρύχωρες, κλιματιζόμενες και μοντέρνες αίθουσες
– διαδραστικούς πίνακες σε κάθε αίθουσα
– αίθουσα υπολογιστών

 

Επιπλέον, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς και θέλοντας να καταστήσουμε προσιτή την πρόσβαση στη γνώση, το σχολείο μας παρέχει φιλικά δίδακτρα καθώς και τις εξής προσφορές:
– τάξη pre-junior σε προνομιακή τιμή
– έκπτωση σε αδέλφια
– έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα
– ειδικές τιμές σε φοιτητές & γονείς και κηδεμόνες μαθητών μας

 

Στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε και να δυναμώσουμε την αγάπη για τις ξένες γλώσσες, οι οποίες αναμφίβολα αποτελούν επένδυση για το μέλλον, το σχολείο μας προσφέρει τμήματα παιδικά, εφηβικά καθώς και ενηλίκων & φοιτητών για τις παρακάτω γλώσσες:
– Αγγλικά
– Γαλλικά
– Γερμανικά
– Ιταλικά
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, για την επιτυχία τους και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους σε όλες τις εξετάσεις γλωσσομάθειας σχολικού έτους 2018-2019 με ποσοστό επιτυχίας 100%. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και τη νέα σχολική χρονιά με ακόμη περισσότερη όρεξη και ξεχωριστές ιδέες μετατρέποντας την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε μια ζωντανή διαδικασία ανακάλυψης!

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 39, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 37049
E-mail: vasiliki.achl@gmail.com
Website: www.achladioti.gr 
Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική
Instagram: achladioti_school 

 

Εγγραφές – πληροφορίες καθημερινά στον χώρο μας 10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:30.
Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτέμβρη
Για περισσότερες  πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στις σελίδες μας και να ενημερωθείτε πρώτοι για τις καινούργιες παροχές μας.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Καλή σχολική χρονιά!

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 39, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 37049
E-mail: vasiliki.achl@gmail.com
Website:www.achladioti.gr
Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική
Instagram: achladioti_school 

 

Εγγραφές – πληροφορίες καθημερινά στον χώρο μας 10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:30.
Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτέμβρη

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.