Αρχική Advertorial Λαμία: Κέντρο Λογοθεραπείας και Μαθησιακής Παρέμβασης – 20 χρόνια στήριξης στο παιδί...

Λαμία: Κέντρο Λογοθεραπείας και Μαθησιακής Παρέμβασης – 20 χρόνια στήριξης στο παιδί και την οικογένεια

Μια νέα σχολική χρονιά  ξεκινάει με πολλές προσδοκίες για τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων αλλά και για τους γονείς τους. Συχνά όμως συνοδεύεται και από άγχος για την απόδοσή τους στη διάρκεια της χρονιάς.

 

Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Μαθησιακής Παρέμβασης έχει σταθεί πολύτιμος σύμμαχος στο πλευρό των παιδιών και των γονιών τους όλα αυτά τα χρόνια για κάθε προβληματισμό και ανησυχία τους σε σχέση με την παιδαγωγική διαδικασία αλλά γενικότερα  με την ανάπτυξη  των παιδιών. Απαντώντας σε κάθε προβληματισμό, ενημερώνει και κατευθύνει τους γονείς σε κάθε διαδικασία .

 Μέλημα μας είναι να καλύψουμε διαγνωστικά και θεραπευτικά τις ανάγκες κάθε παιδιού με σεβασμό στην προσωπικότητα και στις ιδιαιτερότητες του. Για αυτό το λόγο ακολουθείται εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται μετά από προσεκτική αξιολόγηση των τυχόν δυσκολιών.

Δημιουργείται πλαίσιο παρέμβασης με άρτια επιστημονική βάση για την κάλυψη των όποιων θεραπευτικών απαιτήσεων, το οποίο είναι παράλληλα φιλικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες παιδιών και γονέων.

 

Το Κέντρο μας ουσιαστικά αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης. Είναι στελεχωμένο από ειδικούς επιστήμονες, απόφοιτους ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψυχικής υγείας και της ειδικής  αγωγής.

Είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σας γιατί πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέμβουμε στην δυσκολία, και να χτίσουμε πάνω στις δεξιότητες και ικανότητες του παιδιού σας. Έτσι, θα υπερνικήσουμε τυχόν δυσκολίες και θα ενισχύσουμε το δυναμικό του παιδιού σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!!

Καλή σχολική χρονιά …

Με εκτίμηση

Η ομάδα μας 

 

Γεράση Έυα  (Παιδοψυχίατρος)

Τσικερδή Άντα (Ειδική Παιδαγωγός MSc)

Mπακογιάννη Ευαγγελία (Λογοπεδικός MSc)

Αϊδίνη Δήμητρα (Κλινική Ψυχολόγος)

 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 37 (3Ος ΌΡΟΦΟΣ)
ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ.2231046036

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.