Αρχική Τοπικά Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής

Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Παρασκευής λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.  

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 06:00 έως 21:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός των κλάδων εξόδου του κόμβου με κατεύθυνση προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης για την έξοδό τους στον Α/Κ Λαμίας που προηγείται και οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης για την έξοδό τους στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας αντίστοιχα.

Παράλληλα, στη συμβολή της κάθετης οδού του καταστρώματος του κόμβου με τη Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο), η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ από μια λωρίδα με τη συνδρομή σημαιοφόρων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και στις δύο κατευθύνσεις (προς Θεσσαλονίκη και προς Λαμία).

Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών, αυτές θα συνεχισθούν την Τρίτη 23 /7 ή την Τετάρτη 24/7.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Ταυτόχρονα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.