Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

ΣΗΜΕΡΑ: Εγκαίνια του νέου καταστήματος Caffè Excelsior στη Λαμία

Ελάτε να γνωρίσετε τον μοναδικό καφέ Excelsior!!! Εγκαίνια το Σάββατο 5 Νοεμβρίου

excesior

Πάθος, προετοιμασία, συνεχής έρευνα και καινοτομία! Αυτά είναι τα μυστικά που καθιστούν τον Excelsior έναν εξαιρετικό καφέ !!!

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ , τα εγκαίνια του ΝΕΟΥ καταστήματος Excelsior coffee, στην οδό Θερμοπυλών.
Κοντά μας ο παγκόσμιος πρωταθλητής Barista, Νίκος Μπέλλης

immagine-torrefazione3-1
bellis
Ο Νίκος Μπέλλης

ex

EXCELSIOR COFFEE :

Τουλάχιστον 9 Ποικιλίες – Σε πάνω από 10 Χώρες – Πάνω από 30 Προϊόντα

Αφήστε τον εαυτό σας σε ένα ταξίδι από τον μοναδικό καφέ Excelsior με μια γκάμα υπηρεσιών που θα μετατρέψουν τον καφέ σας μια μοναδική στιγμή απόλαυσης!

Χρόνος : Ο Caffè Excelsior χρησιμοποιεί ένα αργό και παραδοσιακό σύστημα ψησίματος με κύκλους που διαρκούν για 16-24 λεπτά. Κάθε φάση της διαδικασίας εποπτεύεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 Μείγμα : Τα μείγματα αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας και είναι το αποτέλεσμα ενός τέλειου συνδυασμού από τις καλύτερες ποιότητες των προσεκτικά επιλεγμένων ποικιλιών του καφέ. Οι κόκκοι του καφέ επεξεργάζονται με σύνεση για να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η μεστή και ισορροπημένη γεύση του.
 Δείτε περισσότερα στο www.excelsiorcoffee.gr

 

excelsior



ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ