Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

MTS center: Το μεγαλύτερο κέντρο εναλλακτικής θεραπείας στην Ελλάδα, βρίσκεται στη Λαμία! (ΦΩΤΟ)

Ένα ξεχωριστό κέντρο ολιστικής χειροθεραπείας, με κορυφαίες υπηρεσίες και εξειδικευμένους συνεργάτες, στο κέντρο της πόλης.

Μια ομάδα νέων επιστημόνων με κοινή φιλοσοφία και αρχές ως προς τη προσέγγιση του πάσχοντος ανθρώπου, μέσα από τη πολυετή μας εμπειρία στο χώρο της φυσικής αποκατάστασης, διαγνώσαμε από πολύ νωρίς την αξία της δια χειρός θεραπείας.

Το Κέντρο Δια χειρός Θεραπείας, ΜTS center, γεννήθηκε από την ανάγκη ουσιαστικής θεραπείας, πρόληψης και βελτίωσης της υγείας, του πνεύματος και της εμφάνισης κάθε ανθρώπου. Αφορά την εφαρμογή και προώθηση ενός συστήματος, διά χειρός θεραπείας.

Το σύστημα αυτό (Manual Therapy System),  βασισμένο στη θεραπευτική αξία του χεριού είναι θεμελιωμένο: στις Ιπποκρατικές αρχές που διατήρησαν ανά τους αιώνες οι πρόγονοι μας (Μικρασιατική Τραπεζούντιος), στην επιστημονική γνώση της Οστεοπαθητικής – Χειροπρακτικής, Ποδιατρικής, Βοτανοθεραπείας και στην αποτοξίνωση του σώματος (Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου).

Στηριζόμενοι στην ολιστική αξιολόγηση μέσω του Βιοσυντονισμού (Asyra) και παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία αναζωογονητικών τεχνικών (Βοτανοθεραπεία και Ιπποκράτειος Διατροφή), σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με την υποστήριξη της δυτικής ιατρικής. Εμπνευσμένοι από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και Ορθόδοξη Θεολογία, έχουμε ως μοναδικό μας στόχο, την επίτευξη της ψυχικής και σωματικής σας ΜεΤαμόρφωσιS.

logo mts 2

Έτσι λοιπόν το 2015, ιδρύθηκε στη Λαμία, το MTS center, το μεγαλύτερο κέντρο εναλλακτικής θεραπείας στην Ελλάδα και ένα από τα πληρέστερα σε ειδικότητες και υπηρεσίες στην Ευρώπη, στο χώρο της ολιστικής θεραπείας.

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και ευχάριστο περιβάλλον 2 ορόφων 180τ.μ. μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις αποτελεσματικές θεραπείες που παρέχει το MTS center

Δείτε περισσότερα στο mtscenter.gr

mts center photos (10)

MTS (2)

MTS

MTS (1)

mts center photos (9)

 

 

logo mts1

 

Βύρωνος 16,  Λαμία
Τηλ. 22313 03959
www.mtscenter.gr

 

 

 Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ