Αρχική Τοπικά Λαμία: Νέα αρχή για τους μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Λαμία: Νέα αρχή για τους μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Στο νέο τους χώρο τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ…

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019 ο αγιασμός στο νέο χώρο που θα φιλοξενήσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φθιώτιδας, στον 1ο όροφο του 9ου Γυμνασίου Λαμίας στην οδό Τανάγρας και Μητροπολίτου Αμβροσίου.

Παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα παιδείας του Δήμου Λαμιέων Θανάση Παπαχρήστου, του πρώην Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη και της πρώην Αντιδημάρχου Βίβιαν Αργύρη, η Διευθύντρια του Ειδικού Εργαστηρίου Αγγελική Κάππου, ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά με την αρμονική συνύπαρξη των τριών σχολείων, του ΕΕΕΕΚ, του 9ου Γυμνασίου αι του 6ου Λυκείου.

Στα παιδιά και στους προσκεκλημένους μίλησαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς και Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ Στερεάς Δρ Χρίστος Μαρκαντώνης,, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπαίδευσης για τη Στερεά Ελλάδα Ευθύμιος Γκούμας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρος Πιλιτζίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Παναγιώτης Αγγελάκης, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Γεωργία Κανακίδου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «300» Παναγιώτης Ιακωβής και η πρώην βουλευτής και δημοτική σύμβουλος Βάσω Λέβα.

Από τους ομιλητές σημειώθηκε ότι πρόκειται για προσωρινή λύση, δίνει όμως τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά να βρεθούν εντός του αστικού ιστού, όπως προβλέπει ο νόμος και σε σαφώς καλύτερες και καταλληλότερες εγκαταστάσεις.

Ακολούθησε μπουφές και ξενάγηση στους χώρους του σχολείου

Δείτε φωτογραφίες: 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.