Αρχική Advertorial Λαμία: Νέο τμήμα Κομμωτικής στη Le Gourmet Hair & Beauty – Έναρξη...

Λαμία: Νέο τμήμα Κομμωτικής στη Le Gourmet Hair & Beauty – Έναρξη 1η Σεπτεμβρίου

Η Le Gourmet Hair & Beauty με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη νέου τμήματος Koμμωτικής από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Μάθε την τέχνη της κομμωτικής και ό,τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες κομμωτηρίου: Dry styling, κουρέματα, βαφές, θεραπείες και όλες τις νέες τάσεις.
Απόκτησε μοναδική δυναμική και εφόδια ώστε να μπορέσεις να γίνεις σωστός επαγγελματίας με στυλ και άποψη για να εξασκήσεις άριστα την κομμωτική τέχνη.
Τα μαθήματα εκπαίδευσης, είναι σχεδιασμένα, ώστε σε σύντομο διάστημα από το ξεκίνημα τους οι σπουδαστές της σχολής Le Gourmet Hair & Beauty να μπορούν να δημιουργούν ένα απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα και σε λίγους μήνες να είναι απόλυτα ολοκληρωμένοι επαγγελματίες, έτοιμοι να δουλέψουν, χωρίς καμία έλλειψη!
Οι σπουδαστές της σχολής Le Gourmet Hair & Beauty, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, αποκτούν μαζί με το πτυχίο τους, επαγγελματική αυτοπεποίθηση και έχουν την δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δηλαδή, θα είναι είναι σε θέση να εξασκήσουν το επάγγελμα τους και να εργαστούν ως επαγγελματίες κομμωτές σε όλους τους χώρους που εφαρμόζεται η τέχνη, όπως σε κομμωτήρια, σε studios κινηματογράφου και τηλεόρασης, θέατρα, ξενοδοχεία, ινστιτούτα αισθητικής, κρουαζιερόπλοια, πολυδύναμα κέντρα  περιποίησης κλπ.
Le Gourmet : Δημιουργούμε σήμερα την επόμενη γενιά των καλλιτεχνών Hairdresser!
Γίνε ένας από αυτούς!
Le Gourmet Hair & Beauty
Όθωνος 17 Λαμία
Τηλ. για πληροφορίες / εγγραφές: 222310 67312
www.legourmet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.