Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
Αρχική Νέα Τοπικά Τί αλλάζει φέτος στο Lamia Night Run;

Τί αλλάζει φέτος στο Lamia Night Run;

0

Το Lamia Night Run είναι ένα από τα κορυφαία event της πόλης όπου συμμετέχοντας κάποιος κερδίζει πλούσιες εμπειρίες αλλά και πολλά δώρα!

Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση που επιστρέφει στην πόλη μετά από απαίτηση χιλιάδων Λαμιωτών και αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο… γι’ αυτό σπεύσατε!

afisa_eggrafes_lamia_night_&_runΜετά από μια μικρή ανάπαυλα ο Νυχτερινός Αγώνας Λαμίας ή αλλιώς Lamia Night Run επιστρέφει στις 14 Μαΐου και είναι σίγουρο πως θα είναι η πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση που έχουμε δει καθώς το ενδιαφέρον είναι απρόσμενα έντονο.

Οι εγγραφές για το 3ο LamiaNight & Run® 2016 ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Για να εγγραφείτε ακολουθείστε το παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ !

Ο Νυχτερινός Αγώνα Δρόμου Lamia Νight & Run 2016, διοργανώνεται για τρίτη φορά  και πρόκειται για διαδρομές μέσα στους δρόμους της πόλης, της Λαμίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρεις (3) αγώνες νυκτερινούς. Τον μεγάλο αγώνα δέκα χιλιάδων μέτρων (10 km), τον μικρό αγώνα τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων μέτρων (4,2 km) και τον αγώνα για ΑμΕΑ. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με χρονική διαφορά μερικών λεπτών κατά την εκκίνηση. Και λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών κάθε εκκίνηση θα γίνεται κατά ταξινομημένες ομάδες.

Ο αριθμός συμμετοχής των αθλητών εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις 2.000!.Η μεΗ σειρά εκκίνησης θα είναι : πρώτα ο αγώνας των ΑμΕΑ,  στη συνέχεια ο αγώνας 10 km και τέλος ο αγώνας 4,2 km.

Χρηματικά Έπαθλα

Στους 3 πρώτους  Αθλητές των 10.000μ. θα δοθούν:

ΘέσηΆνδρεςΓυναίκες
1200€200€
2100€100€
350€50€
ΣΥΝ:350€350€

 

Οι παραπάνω αμοιβές – χρηματικά έπαθλα των αθλητών – αθλητριών υπόκεινται σε κράτηση φόρου, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Τα χρηματικά έπαθλα θα πληρωθούν με μη επιστρεφόμενη ταχυδρομική επιταγή, που θα σταλεί στη διεύθυνση, που ο αθλητής θα συμπληρώσει στη φόρμα εγγραφής του.

 

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 10.000μ. είναι 10 ευρώ ανά άτομο και στον αγώνα 4.200μ. είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για παιδιά ΑμΕΑ είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Διακρίσεις – Έπαθλα

 • Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν στα 10.000μ., 4.200μ.και 500μ. θα δοθεί μετάλλιο. 
 • Κύπελλα θα απονεμηθούν στους  τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες  αθλήτριες των  10.000μ.
 • Κύπελλα θα απονεμηθούν  στους  τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες  αθλήτριες των  4.200μ.
 • Κύπελλα θα απονεμηθούν  στον πρώτο αθλητή  και στην  πρώτη  αθλήτρια των  10.000μ. από τον Δήμο Λαμιέων, όπως  έχει δηλωθεί στην φόρμα εγγραφής του.
 • Kαθώς και στις τρεις (3) πρώτες ομάδες (εφόσον θα δηλωθούν ομαδικές συμμετοχές).
 • Ανάρτηση της τελικής κατάταξης των αθλητών ανά φύλο θα γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Lamia Run Festival 2016.

Παροχές προς συμμετέχοντες

Tα μοναδικά 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα TERRANOVA στηρίζουν Lamia Night & Run προσφέροντας στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας (ανδρών και γυναικών και στους δύο αγώνες 10 και 4,2 χιλιομέτρων αντίστοιχα). Επίσης έκπτωση -35% για όλους τους συμμετέχοντες στα προϊόντα TERRANOVA.

TERRANOVA - synergistic nutritionΤα TERRANOVA είναι τα μόνα 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα που προσφέρουν ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στην ενίσχυση της διατροφής και την αποκατάσταση ενός αθλητή αλλά και κάθε καθημερινού ανθρώπου. ΤαTERRANOVA επιλέγουν μεγάλοι αθλητές, όπως οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι Χριστόφορος Μερούσης και Ράνια Ρεμπούλη, τριαθλητές, κολυμβητές, ομάδες ποδοσφαίρου όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ, και άλλοι.

x-treme stores στηρίζουν το  Lamia Night & Run 2016 προσφέροντας   ισοτονικά ποτά  στους συμμετέχοντες αθλητές στην διαδρομή και τον τερματισμό και για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και για τον αγώνα των 4,2 χιλιομέτρων.

Επίσης προσφέρουν και διάφορα δώρα τα οποία θα δοθούν στους αθλητές με κλήρωση.

sauconyΟι πρώτοι 1.000 συμμετέχοντες στο Lamia night & run, και στις τρεις διαδρομές 10 χλμ, 4,2 χλμ  και special run για παιδιά ΑμΕΑ,  θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια από την κορυφαία αθλητική εταιρεία ‎Saucony‬.

Συνολικά οι παροχές στο δρομέα, της μικρής διαδρομής των 4,2 χιλιομέτρων, με την ολοκλήρωση της εγγραφής του είναι οι ακόλουθες:

 • Τεχνικό T-Shirt
 • Aριθμός εγγραφής (Bib)
 • Chip χρονομέτρησης
 • Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής
 • Δώρα χορηγών
 • Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.
 • Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

 • LamiaNightRuntshirt_4.2_ameaΣτους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου για παιδιά ΑμΕΑ θα δοθούν :
 • Τεχνικό T-Shirt
 • Aριθμός εγγραφής (Bib).
 • Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
 • Δώρα χορηγών.
 • Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.
 • Νερό κατά τη λήξη του αγώνα.

Ενώ, οι 300 πρώτοι αθλητές των 10km που θα εγγραφούν  στο Lamia night & run, θα αποκτήσουν τα αντανακλαστικά της φωτογραφίας.

ble1

Προσφορά του Δωροθέτη μας bleBar!

Περιγραφή διαδρομής 10 χιλιομέτρων

Ο αγώνας «10.000 μ» ανήκει στην κατηγορία city run με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης.  Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους δρόμους. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής μέσα από τους οποίους θα τρέχουν οι αθλητές.

Η εκκίνηση γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο (απέναντι από το γήπεδο) και το Κάστρο.

Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. δύο φορές (2 Χ 5.000 μ). Έτσι ολοκληρώνουν την  διαδρομή των 10 χλμ.

Το 5 χιλιόμετρο βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.10klm_1 lAMIA NIGHT RUN

Περιγραφή διαδρομής 4,2 χιλιομέτρων

10klm_2Το Lamia MiniMarathon θα είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 4,2 χιλιομέτρων.

Είναι ένας αγώνας που θα απευθύνεται σε όλους είτε από πλευράς φυσικής κατάστασης είτε από πλευράς ηλικιακής κατηγορίας είτε από άποψη απλής διάθεσης για συμμετοχή σε αγώνα μη ανταγωνιστικό.

Η εκκίνηση γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο (απέναντι από το γήπεδο) και το Κάστρο. Ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Στην ιστοσελίδα lamiarunfestival θα βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της τελευταίας διοργάνωσης στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.