Αρχική MAG24 TV Λαμία: Ο Αντώνης, η Μαρία και η Φωτεινή πέτυχαν να περάσουν εκεί...

Λαμία: Ο Αντώνης, η Μαρία και η Φωτεινή πέτυχαν να περάσουν εκεί που ήθελαν!!! Δείτε πώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων με τον Αντώνη Μερτζάνη, την Μαρία Ραμιώτη και τη Φωτεινή Κοφινά να ξεχωρίζουν και με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν να μπορούν να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν

 

Σας παρουσιάζουμε τρία παραδείγματα επιτυχίας, παρά τις κάποιες αντιξοότητες όπως στην περίπτωση της Μαρίας με τις μεγάλες αποκλίσεις των βαθμολογητών!

Η Μαρία Ραμιώτη καταφέρνει να μπει σε μια σχολή Φιλολογίας, δεύτερη επιλογή για την ίδια μιας και οι “περίεργες με μεγάλες αποκλίσεις βαθμολογήσεις” της στέρησαν την πρώτη της επιλογή. Η ίδια πάντως παραμένει χαρούμενη και δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε ένσταση!

Ο Αντώνης Μερτζάνης, η “προσωποποίηση” ενός πληροφορικάριου, ενώ είχε οικονομική κατεύθυνση έγραψε σχεδόν άριστα στην έκθεση!!!

Η Φωτεινή Κοφινά, με 18.464 μόρια και με 18 στην έκθεση δεν θα μπορούσε να επιλέξει παρά μια σχολή όπως αυτή της Ψυχολογίας!!! Η Φωτεινή με μόλις 2 ώρες διάβασμα την ημέρα μας δίνει το μήνυμα ότι όλα χρειάζονται …ψυχραιμία!

Το κοινό όλων των παραπάνω μαθητών, το Φροντιστήριο της Ειρήνης Σόλια που βοήθησε τα παιδιά να κάνουν το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση του ονείρου τους όσον αφορά τις σπουδές τους!

Δείτε τι μας είπαν τα παιδιά

 

Συνέντευξη Γιώργος Παπασταμούλος

κάμερα – μοντάζ Ακης Λούκας

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδικό Φροντιστήριο στην Ελληνική Γλώσσα Ειρήνη Σόλια: 23 Χρόνια Γράφουμε Πρωτιές…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.