Αρχική Πολιτική Λαμία: Ο γιατρός Βασίλης Μπακόλας με τον Αναγνωστάκη για την Περιφέρεια Στερεάς

Λαμία: Ο γιατρός Βασίλης Μπακόλας με τον Αναγνωστάκη για την Περιφέρεια Στερεάς

Ο γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας Βασίλης Μπακόλας κατεβαίνει υποψήφιος με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στον αγώνα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

Γνωστός χρήστης των social media με τη δημοσίευση σκέψεών γύρω από τα ιατρικά αλλά και την πολιτική, ήταν επόμενο να γράψει σχετικά και με αυτήν του την απόφαση:

Δεν ξέρω πόσοι θυμούνται που δήλωνα :»Δεν θα είμαι γενικώς υποψήφιος» .Ε ,άλλαξα γνώμη .Είδα κάποιους που απέτυχαν με τα πρωτοδεύτερα να λένε πως θα σαρώσουν με τα τριτοτέταρτα .Είδα άλλους να επιχειρούν νεκραναστάσεις .Είδα κάποιους που μου θύμισαν την περίφημη ρύση του Μητσοτάκη του πρεσβύτερου » 0 συν 0 ίσον 14 τοις εκατό «Είδα κορυφαίους υποστηρικτές του αντίπαλου συνδυασμού να κάνουν την έδρα της περιφέρειας κάτι σαν τον φούρνο του χότζα -τον γυρνάμε κατά που γουστάρει ο πελάτης ..Ετσι αποφάσισα να εκτεθώ -στην κυριολεξία .Το τι σάλια θα φάω το γνωρίζω ,προμηθεύτηκα μαντήλια .Ελπίζω μόνο μην ρωτήσει κάποιος»που δούλεψε » ,είπαμε λαλακίες μα όχι κι έτσι .Ούτε κάποιος άλλος να πεί » μα πως να του εμπιστευτούμε την περιφέρεια » όταν οι ίδιοι μου εμπιστεύτηκαν την ζωή τους και την ζωή των οικείων τους .Ως εκ τούτου λοιπόν ,κατέρχομαι με τον Δημήτρη τον Αναγνωστάκη για την περιφέρεια Στερεάς .Ωρα καλή .

 

Βιογραφικό:
Ο Βασίλης Μπακόλας γεννήθηκε από γονείς αγρότες στη Μεσοποταμία (Χαλίλη) Φθιώτιδας Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ακολούθως ειδικεύτηκε στην ακτινοθεραπευτική ογκολογία στο ΝΙΜΙΤΣ και στον Άγιο Σάββα. Ακολούθως και για 8 χρόνια εργάσθηκε ως μόνιμος αγροτικός ιατρός στο ιατρείο Κομποτάδων. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στο Γ.Ν. Λαμίας. Οργάνωσε τον πρώτο στη Φθιώτιδα πληθυσμιακό έλεγχο μαστού και τραχήλου μήτρας το 2000.

Ξεκίνησε στο Γ.Ν. Λαμίας τη λειτουργία της μονάδας Παθολογικής Ογκολογίας και της κατ’ οίκον νοσηλείας, τμήμα στο οποίο παραμένει επιστημονικά υπεύθυνος με το βαθμό του Διευθυντή. Επί 20 χρόνια εργάζεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, καθορίζοντας την εξέλιξή του.

Διετέλεσε Υποψήφιος στις Νομαρχιακές εκλογές το 1994, Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Υπάτης. Κατά 1998-2002, Πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΦ, αιρετό μέλος του ΔΣ του Γ.Ν. Λαμίας και μέλος της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σταματάκη και έχει 2 παιδιά. Διαμένει στα Λουτρά Υπάτης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.