Αρχική MAG24 TV Λαμία: Ο Νίκος Σταυρογιάννης στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ/ video)

Λαμία: Ο Νίκος Σταυρογιάννης στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ/ video)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 

 

Ο συνδυασμός «Πρόταση Ευθύνης» συνεχίζει τις επαφές με τους φορείς και τις Υπηρεσίες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κυρίτση και συζήτησαν θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα της πόλης και του νομού γενικότερα.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Είναι μια περίοδος μακράς συνεργασίας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας που περιλαμβάνει και τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, για τα οποία αναμένεται η έγκριση από τα ΕΠανΕΚ και το Υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης με τη συμμετοχή του ΕΒΕ και του εμπορικού κόσμου γενικότερα. Η στήριξη της επιχειρηματικότητας, της πραγματικής οικονομίας που παράγει πλούτο, στους επαγγελματίες της πόλης και του δήμου γενικότερα, είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.»

Δείτε το σχετικό video

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.